27 / 04 / 2024

Kiptaş Locamahal'de lansmana özel metrekaresi 5 bin 750 TL'ye!

Kiptaş Locamahal'de lansmana özel metrekaresi 5 bin 750 TL'ye!

İstanbul Zeytinburnu’nda kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen KİPTAŞ Locamahal Veliefendi projesi için satış ofisinde basın toplantısı  düzenlendi.



Bugüne dek inşa ettiği 75.000 konutla kalite ve güvenin sembolü haline gelen KİPTAŞ, İstanbul’un en merkezi bölgelerinden Veliefendi’de 1262 konutluk yeni bir projeye imza atıyor. 

 

"Yerinizi alın, geleceği kazanın" sloganıyla hayata geçirilen Locamahal Veliefendi, 36 bin metrekare alan üzerinde 20 bloktan oluşuyor. 

 

Locamahal Veliefendi’de en küçük dairelerin metrekaresi lansmana özel 5 bin 750 TL’den başlangıç gösteriyor. Projede büyüklükleri 119 metrekare ile 208 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 3 tip daire seçeneği bulunuyor.

 

Locamahal’de; temalı çocuk oyun alanları, spor sahaları, fitness merkezi, sauna, Türk Hamamı, havuz, yürüyüş-koşu ve bisiklet parkurları bulunuyor. 

 

Sahil hattıyla, E-5 Otoyolu’na yakınlığıyla,  Metro, Metrobüs, deniz otobüsü, Avrasya Tüneli ve  Marmaray  gibi tüm toplu ulaşım akslarının merkezinde yer alan Locamahal Veliefendi projesi; sahil - E-5  arasında yer alan konumuyla yatırımcılara büyük avantaj sağlayacak.

 

Kiptaş Locamahal de lansmana özel metrekaresi 5 bin 750 TL ye!

 

YILDIRIM: “ KENTSEL DÖNÜŞÜME KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDİYORUZ”
 


KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım; “Şehrin kalbindeki konumu ve lokasyonuyla son derece cazip bir noktada yer alan Locamahal Veliefendi projemiz, İstanbulluların ençok tercih ettiği gözde yaşam alanları arasında yer alıyor. Sahil hattıyla, E-5 Otoyolu’na yakınlığıyla,  Metro, Metrobüs, deniz otobüsü ve Marmaray gibi tüm toplu ulaşım akslarının merkezinde yer alan Locamahal Veliefendi projemiz; sahile ve E-5’e 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 8 dakikalık mesafesiyle yatırımcılara büyük avantaj sağlayacak. Böylesine değerli bir bölgeye yatırım yapmaktan, kentsel dönüşüm için örnek teşkil edecek bir projeyi daha hayata geçirmekten ve bu değerli bölgeye daha çok değer kazandırıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Burası ciddi anlamda potansiyeli yüksek bir lokasyon. Kentsel dönüşüm noktasında İstanbul’da, özellikle Zeytinburnu ve çevresinde gerçekleştirilecek her bir projenin önemi büyük.  Sonuçta halkımıza hizmet ediyoruz, daha modern, sağlıklı, güvenilir, deprem riski öngörülerek inşa edilmiş yepyeni evler teslim ediyoruz. KİPTAŞ olarak 450 milyon TL yatırımla inşaa edeceğimiz Locamahal Veliefendi projemizle bölgeye biz de maksimum katma değer sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Locamahal Veliefendi’de ayrıca çocuklara özel; atlama taşları, metal sazlıklar, tırmanma duvarı, kum havuzu, kaydırak, tünelli kaydırak, oyun tepeleri ve  temalı oyun parklarıyla keyifle vakit geçirebilecekleri geniş alanlar sunuluyor.


Projede her daireye özel tanımlanan otopark alanlarının yanı sıra  7/24 kesintisiz güvenlik hizmeti de sunuluyor.

 

Aralık 2020’de teslim edilmesi planlanan projenin inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

Tel: 444 30 49     
Web: http://locamahal.com


 


Geri Dön