28 / 03 / 2024

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları bugün sona eriyor!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları bugün sona eriyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde ön başvuru süreci bugün sona eriyor. Proje için ön başvuru süreci bugün saat 17:00'de bitecek...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilecek olan Tuzla Meydan Evler projesinde ön başvuru süreci sona eriyor.Tuzla Meydan Evler projesi için son başvuru saati yarın saat 17:00 olarak belirlendi. 

Geniş peyzaj alanlarının bulunacağı proje içerisinde 149 konut ve 9 ticari birim yer alacak. Proje içerisinde ortalama brüt alanları 81 metrekare olan 23 daire 2+1 açık mutfak daire, 94 metrekare olan 73 adet 2+1 kapalı mutfak daire, 105 metrekare olan 53 adet 3+1 olarak tasarlandı. Ayrıca projede açık ve kapalı otopark, çocuk oyun alanları, cadde üstü dükkanlar ve yaşam alanları yer alacak. Projede yer alan dairelerin fiyatları ise 264 bin TL'den başlıyor.

Başvuru şartları neler?

Tuzla Meydan Evler projesi için ön başvuru şartları şunlar:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşında olmak,

- Başvuruda bulunan kişinin kendisine veya eşine ait konutu bulunmaması ve daha önce KİPTAŞ'tan konut satın almamış olması, 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları bugün sona eriyor!

- Ebeveynleri ile yaşayan ve 18 yaşını dolduran; üzerinde kendine ait bit konutu bulunmayan vatandaşlar da projeye başvuruda bulunabiliyor. 

- Başvuru sahibinin ön başvuru tarihi itibarıyla İstanbul il sınırları içerisinde en az 1 yıl yaşıyor olması, bunun dışında Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, en az yüzde 40 oranında engelli vatandaşlar ve sağlık çalışanları) için en az 1 yıl şartı aranıyor. 

 KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları bugün sona eriyor!

Ödeme koşulları 

Ön başvuru tutarını banka havalesi/eft ile gerçekleştiren, kura sonucunda konut sahibi olamayan yedek üyelere başvuru tutarları kura çekilişinin yapılmasının ardından 5 iş günü içerisinde iade edilecek. 

Ödemelerini kredi kartı ile gerçekleştiren ve hak sahibi olamayan yedek üyelere ise 5 Temmuz 2021 tarihinde aynen ve faizsiz şekilde geri ödenecek. 

Proje kapsamında konut almak için hak kazanan kişiler yüzde 20 peşin 24 ay vade farksız, yüzde 15 peşin ödeme yüzde 15 ara ödeme 23 ay vade farksız şekilde ödemelerini yapabilecek. 

Banka kredili ödemelerde ise yüzde 20 peşin ödemeli, yine banka kredili yüzde 15 ve yüzde 15 ara ödemeli olacak şekilde 4 farklı ödeme şekli mevcut. 

Projede bulunan konutların fiyatları 264 bin Türk Lirası'ndan başlarken, aylık taksit tutarları da 2 bin 800 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Projede kura çekimleri 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler 25 soruda tüm detaylarıyla!

https://meydanevler.kiptas.istanbul/

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön