18 / 04 / 2024

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kura tarihi belli oldu!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kura tarihi belli oldu!

Katıldığı bir radyo programında hayata geçirdiği projeler hakkında açıklamalarda bulunan Ali Kurt, KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler, projesi için kura çekiminin 21 Haziran'da yapılacağını dile getirdi.



KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, katıldığı bir radyo programında hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuzla Meydan projesi için açıklamalarda bulundu. 

Ön başvuru süreçlerinin devam ettiği projede son başvuru tarihinin 14 Haziran 17:00 olduğunu söyleyen Kurt, 21 Haziran'da kura çekilişi yapılacağını dile getirdi. Projede kurada ev sahibi olamayacak vatandaşlar bir sonraki konut projelerinde yeniden yer alacak. 

Proje için en önemli başvuru koşulunun ev alacak kişinin ev sahibi olmaması ve daha önce KİPTAŞ'tan ev almamış olması olduğunu  söyleyen Kurt, İstanbul'da bir yıl için de ikamet şartı istediğini söyledi. Kurt ayrıcalıklı grup için bu şartın aranmadığını söyledi. 

 KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kura tarihi belli oldu!

2+1 ve 3+1 açık ve kapalı mutfakların yer aldığı projede daire fiyatları 264 bin TL'den başlıyor. Dairede ödeme koşullarında aylık taksit tutarları asgari maaşın altında olacağı belirtildi. Tuzla Meydan Evler'de daireyi satın alan kişiler daireyi kullanmak istemediği takdirde teslim tarihine kadar, kadar evi olmayan kişilere devredebilir. 

Proje ile ilgili yasal süreçlerden bahseden Kurt, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gerekli ruhsatların alındığını söyledi. Tuzla Meydan Evler'in güvenlik açısından bir sorun olmadığını söyleyen Kurt, mahalle konsepti nedeniyle etrafını duvarla çevrilmediğini belirtti. 

 KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kura tarihi belli oldu!

Projede gri su kullanımının yapılacağını söyleyen Kurt, "Uzun süredir gri su kullanımı olan projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. İlk defa Tuzla Meydan Projesi ile hayata geçireceğiz. Kullanılan suyun geri kazanımı sağlanacak. Bu proje ile farkındalık yaratmak istedik." açıklamasında bulundu. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler 25 soruda tüm detaylarıyla!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön