23 / 04 / 2024

kiptaş tuzla meydan evler kura

kiptaş tuzla meydan evler kura

Katıldığı bir radyo programında hayata geçirdiği projeler hakkında açıklamalarda bulunan Ali Kurt, KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler, projesi için kura çekiminin 21 Haziran'da yapılacağını dile getirdi.

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

İBB iştiraki KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi. Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in teslim tarihi resmen belli oldu!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinin teslim tarihi resmen belli oldu. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 10 Aralık tarihinde teslim edileceğini müjdeledi.

KİPTAŞ'tan erken teslim müjdesi! Tuzla Meydan Evler o tarihte teslim edilecek!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde erken teslim müjdesi geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 3 Aralık tarihinde teslim edileceğini söyledi.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne? İşte projelerin şantiyelerinden son dakika detayları...

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Tuzla kura sonucu 13 Ocak 2022 kazananlar listesi!

KİPTAŞ Tuzla kura sonucu 13 Ocak 2022 kazananlar listesi sonuçlarını haberimizde derledik. İşte KİPTAŞ Tuzla kura sonuçları...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları 2 gün sonra sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Dev proje için son ön başvuru tarihi 28 Aralık. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 26'ya ulaştı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 26'ya ulaştı. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kura tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kura tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki, KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kuraları ne zaman çekilecek? KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kura tarihleri 2021...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ön başvuru tarihleri ve detayları...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları başladı!

KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilecek Aydınlık Evler projesinin temeli bugün atıldı. Dev projede başvurular bugün itibarıyla başladı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

kiptaş tuzla meydan evler kura Haberi

kiptaş tuzla meydan evler kura

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, katıldığı bir radyo programında hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Tuzla Meydan projesi için açıklamalarda bulundu. 

Ön başvuru süreçlerinin devam ettiği projede son başvuru tarihinin 14 Haziran 17:00 olduğunu söyleyen Kurt, 21 Haziran'da kura çekilişi yapılacağını dile getirdi. Projede kurada ev sahibi olamayacak vatandaşlar bir sonraki konut projelerinde yeniden yer alacak. 

Proje için en önemli başvuru koşulunun ev alacak kişinin ev sahibi olmaması ve daha önce KİPTAŞ'tan ev almamış olması olduğunu  söyleyen Kurt, İstanbul'da bir yıl için de ikamet şartı istediğini söyledi. Kurt ayrıcalıklı grup için bu şartın aranmadığını söyledi. 

2+1 ve 3+1 açık ve kapalı mutfakların yer aldığı projede daire fiyatları 264 bin TL'den başlıyor. Dairede ödeme koşullarında aylık taksit tutarları asgari maaşın altında olacağı...