29 / 03 / 2024

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.



KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli 13 Aralık 2021'de atılmıştı. Projeyle ilgili detaylar bu tarihte belli oldu. Temelinin atıldığı günden beri çalışmaların hız kesmeden devam ettiği projedeki son durumla ilgili KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt anlattı. Ali Kurt, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden projedeki son durumu ve çalışmaları paylaştı. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler de çalışmalar tam gaz!

Ali Kurt, paylaşımında "Yeni dönemdeki dördüncü sosyal konut projemiz KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler’in inşaatı devam ediyor. 

321 konut, 21 dükkan ve 1 kreşten oluşan projemizin hafriyat, kaba yapı ve kat döşeme imalatları yapılıyor" ifadelerini kullandı. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinde  toplamda 321 sosyal konut ve 22 bağımsız birim yer alıyor. 70 milyon 579 bin 422 TL'ye mal olacak Aydınlık Evler projesinde, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. 

Aydınlık Evler projesinde yer alan 1, A2, A3, B1, B2, B3, B4 blokların tamamı konut bloğu, C2, C3, D1, D2 blokların ise sadece zemin katları ticari alan ve C1 blok zemin kat 1 adet kreş binası şeklinde tasarlandı. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler de çalışmalar tam gaz!

36 bin 522 metrekarelik proje sahasında inşa edilecek projenin 2023 yılının sonunda tamamlanması hedefleniyor. 158 araç kapasiteli oroparkın yer alacağı Aydınlık Evler projesinde, çiçek bahçeleri, basketbol sahası, havuz, çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş yolu ve yer alıyor. 

Projeye 160 bine yakın başvuru yapıldı. Bu rakam projede yer alan konut sayısının 498 katı. Projede yer alan konutlar için kuralar 13 Ocak tarihinde çekilmişti. 

 

Yeni dönemdeki dördüncü sosyal konut projemiz KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler’in inşaatı devam ediyor.

321 konut, 21 dükkan ve 1 kreşten oluşan projemizin hafriyat, kaba yapı ve kat döşeme imalatları yapılıyor. pic.twitter.com/urOyWUt7MI

— Ali Kurt (@AliKurtistanbul) February 5, 2022

 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda 5 ay erken teslim müjdesi!

KİPTAŞ Aydınlık Evler'in kuraları çekildi!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön