25 / 04 / 2024

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da çalışmalar tam gaz!

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da çalışmalar tam gaz!

30 yıla aşkın tecrübesiyle 20 bini aşkın konut üreten ve yüz binlerce aileyi ev sahibi yapan İhlas Holding’in, Ispartakule bölgesinde inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor.



Ülkemizdeki planlı şehirleşmenin en güzel örnekleri arasında bulunan İstanbul Ispartakule’de “Bizim Evler” markalı 8 projeyi hayata geçiren İhlas İnşaat Grubu, aynı bölgede geliştirdiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinin inşaatlarını tüm hızıyla devam ediyor.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 da çalışmalar tam gaz!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın deneyimiyle 20 binin üzerinde aileyi ev sahibi yapan ve yatırımcılarına daima kazandıran İhlas İnşaat Grubu, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinde inşa çalışmalarını sürdürüyor.

“Bizim Evler” markasıyla Ispartakule bölgesinde öncü olan İhlas İnşaat Grubu, geçmişten günümüze kazandığı tecrübeyi Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinde de sürdürüyor. Peki Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projesindeki konutların özellikleri neler? İşte söz konusu projelere ilişkin merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön