02 / 05 / 2024

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da çalışmalar tam gaz!

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da çalışmalar tam gaz!

30 yıla aşkın tecrübesiyle 20 bini aşkın konut üreten ve yüz binlerce aileyi ev sahibi yapan İhlas Holding’in, Ispartakule bölgesinde inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor.



Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 da çalışmalar tam gaz!

BİZİM EVLER 9 PROJESİ

Bizim Evler 9, İstanbul Ispartakule'de inşa ediliyor. İhlas Holding imzalı yükselen projede 145 konut bulunuyor. 2 blok halinde hayata geçirilen Bizim Evler 9'da 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. İhlas Holding, Bizim Evler 9 projesiyle bölgeye değer katmayı sürdürüyor. 

Site sakinlerinin temel ihtiyaçlarını giderebileceği ticari ünitelerine de yer verilen Bizim Evler 9'da geniş peyzaj alanları bulunuyor. 15 Ocak 2022 tarihi itibarıyla satışa sunulan projede inşaat çalışmaları 3.5 yıl sürecek. 

Eşsiz göl manzarasıyla dikkat çeken Bizim Evler 9, kaliteli malzeme ve kaliteli yapımıyla ön plana çıkıyor. Gün geçtikçe değeri artan bir yatırım imkanı sunan projede yeşil ve mavi bir arada sunuluyor. 

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 da çalışmalar tam gaz!

BİZİM EVLER 10 PROJESİ

550 dairenin yer aldığı Bizim Evler 10 projesinde ise; 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 değişik tipte daire seçeneği bulunuyor.

Toplam 6 blok halinde hayata geçirilen Bizim Evler 10 projesinde gün ışığından maksimum seviyede yararlanılmasına imkan sağlayan planlamasıyla dikkat çeken dairelere, peyzaj alanları ve göl manzarası güzellik katıyor.

36 bin 600 metrekarelik açık alana sahip Bizim Evler 10 projesi, yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. 

Bizim Evler 10 projesinin inşaatı 3,5 senenin sonunda tamamlanması planlanıyor. Proje 15 Ocak tarihinde satışa sunuldu. Proje kapsamında her daire için 1 adet özel otopark yeri var. Bizim Evler 10'da  7/24 güvenlik kamera sistemleri aktif takip sağlayacak ve yönetim güvenlik tarafından takip edilecek. 

Markalı konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule her geçen gün değer kazanıyor. Devlet yatırımlarının bulunduğu İstanbul havalimanı, Kuzey Marmara Otoyoluna yakınlığıyla ve yapımı planlanan Metro ve Kanal İstanbul’a komşu olmasıyla öne çıkan Bizim Evler 9 ile Bizim Evler 10 projeleri bölgede kaliteleriyle de öne çıkıyor.

Site sakinlerine zengin peyzaj alanları ile sosyal imkanlarıyla mutlu, huzurlu ve iyi komşulukların olduğu yaşam alanları oluşturan Bizim Evler, aile öncelikli projeler üretmeyi sürdürüyor.

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Bizim Evler 10 fiyatları kaç lira? Bizim Evler 10 fiyat listesi Eylül 2022!

Bizim Evler 9 fiyat listesi Eylül 2022! Bizim Evler 9 güncel fiyat...


Geri Dön