25 / 04 / 2024

KİPTAŞ'tan 200 bin TL'nin altında 3 bin konut geliyor!

KİPTAŞ'tan 200 bin TL'nin altında 3 bin konut geliyor!

Bugüne kadar 75 bin konut üreten KİPTAŞ, dar gelirliyi ev sahibi yapacak. KİPTAŞ'ın Silivri ve Bahçeşehir'de üreteceği 3 bin konutun fiyatları 200 bin TL'nin altında olacak.



 

Nitelikli projeleriyle gayrimenkul sektörünün öncü kurumları arasında yer alan KİPTAŞ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak. Bugüne kadar 75 bin konut hayata geçiren firma 2018'de 3 bin yeni konut üretecek.

 

Yeşilce Aydos projesinin tanıtım toplantısında konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, “Evi olmayan vatandaşları piyasanın çok altında rakamlarla ev sahibi yapacağız. 2018'de Silivri ve Bahçeşehir'de 200 bin TL'nin altında 3 bin konut üreteceğiz.” dedi. Bu projeler için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Yıldırım, Bahçeşehir projesinin memurlara özel olacağını da sözlerine ekledi.

 

Kentsel dönüşüm projeleri geliyor
KİPTAŞ'ın İstanbul'da çok önemli kentsel dönüşüm projeleri olduğunu söyleyen Yıldırım, Anadolu yakasında Beykoz, Tuzla, Pendik'te, Avrupa yakasının ise hemen hemen her ilçesinde dönüşüm yapacaklarını belirtti. Pendik'teki dönüşüm projesinde 800 konut olacağını da sözlerine ekleyen Yıldırım 2023 yılına kadar toplam 10 bin konut üreteceklerini belirtti.

 

İstanbul'un yenilenmesi lazım
İstanbul'un yenilenmesi gerektiğini belirten İsmet Yıldırım, yatay mimariden devam edeceklerini söyledi. Hem KİPTAŞ, hem  TOKİ  hem de Emlak Konut'un İstanbul'un yenilenmesi için çalıştığını söyleyen Yıldırım, İstanbul'daki 800 bin konutun 10 yıl içerisinde yenileneceğini de sözlerine ekledi.


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön