20 / 04 / 2024

KİPTAŞ'tan büyük fırsat! 18 taksitle 19 dükkan satacak! 

KİPTAŞ'tan büyük fırsat! 18 taksitle 19 dükkan satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler sosyal konut projelerinde yer alan 19 cadde dükkânı satışa çıkarıyor...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da inşa ettiği projeleri Meydan Evler ve Aydınlık Evler'deki toplam 19 cadde dükkanı satışa çıkıyor. 

KİPTAŞ 9. Gayrimenkul Müzayedesi'nin portföyünde yalnızca yeni dönemde temeli atılan ve yapımı süren iki projenin dükkanları bulunuyor. Toplamda 9 cadde dükkanın satılacağı KİPTAŞ Meydan Evler projesi tamamlanma aşamasına geldi. Söz konusu projenin yakında daire belirleme kura çekilişi gerçekleştirilecek ve teslim takvimi de duyurulacak.

KİPTAŞ tan büyük fırsat! 18 taksitle 19 dükkan satacak! 

Dünyanın her yerinden online katılım sağlanacak olan KİPTAŞ müzayedesi, 12 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te KİPTAŞ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda başlayacak ve tek oturum olarak düzenlenecek. KİPTAŞ'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, katılımcılar ayrıca www.kiptas.istanbul internet sitesi üzerinden canlı yayınlanacak açık artırmaya online olarak da teklif verebilecek.

12 Ekim tarihinde saat 14.00’te başlayacak olan müzayedede; ilk defa bir sosyal konut projesinde kullanılan Gri Su Geri Kazanım sistemiyle öne çıkan ve tamamlanma aşamasında olan sosyal konut projesi Tuzla Meydan Evler’de 9 cadde dükkân ile modern mimarisiyle bulunduğu bölgeye değer katacak, Türkiye’de metrekare birim fiyatı olarak dönemin en ucuz sosyal konut projesi olma özelliğine sahip olan Tuzla Aydınlık Evler’de toplamda 10 cadde dükkân olmak üzere toplam 19 cadde dükkan açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılacak


Geri Dön