28 / 03 / 2024

Kira garantili konut kampanyaları dikkat çekiyor!

Kira garantili konut kampanyaları dikkat çekiyor!

Konut sektöründe yeni bir kampanya dalgası yaşanıyor. Birçok inşaat firması satışları artırmak için 1 ile 5 yıl arasında değişen sürede kira gelirini yatırımcıya garanti ediyor...



Gayrimenkul sektöründe konut satışlarını tetiklemek için birbirinden farklı kampanyalar düzenleniyor. Bugünlerde ise en moda olan bitmiş konutlar için kira garantisi vermek... Yatırım için konut almak isteyen, ancak riski sevmeyen tüketiciyi çekmek için inşaat şirketleri peş peşe kira garantisi vermeye başladı. Birçok inşaat firması satışları artırmak için 1 ile 5 yıl arasında değişen zaman dilimlerinde enflasyon oranlarına göre her yıl değişiklik gösteren kira gelirini yatırımcıya garanti ediyor. Bu rakam bazı konutlar için bin lira bazı projelerde ise 6 bin dolara kadar yükseliyor.


12 AYLIK KİRA ŞİRKETTEN

 LOFT DRAGOS

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığında Maltepe'de inşa edilen Loft Dragos projesi 100 konuttan oluşuyor. 18 katlı tek bloktan oluşan projede fiyatlar 300 bin ile 931 bin lira arasında. Mayıs 2016'da konut teslimleri yapılması planlanan Loft Dragos projesinde yatırımcı 3 ayda dairesini kiraya veremezse 12 aylık kirasını Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı karşılıyor. 


HEM KİRA HEM SATIŞ GARANTİSİ

 VİZYON PARK

Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirdiği  İstanbul  Vizyon Park projesindeki dükkân ve atölyelerde liste fiyatı üzerinden peşin alımlarda 36 ay kira garantisi ve satış garantisi veriyor. Yerleşime hazır projede aylık 6 bin dolara varan kira garantisi var. 


EYG'DEN EVDE 'KİRA' FIRSATI

 SPRADON

Bahçeşehir

EYG Grubu'n kurduğu 'Evdekifirsat.com' internet sitesinde, şirketin Bahçeşehir'deki 1000 konutluk portföyü 5 yıllık kira garantili olarak satışa sunuluyor. Aralarında Vadi, Spradon Evleri, Quartz, Teras Evleri ve Bahçeşehir Kuleleri bulunuyor. 


SINIRLI SAYIDA EV İÇİN GEÇERLİ

 The Moon

Aydoğdu Grup tarafından  Adana  Seyhan'da hayata geçirilen The Moon projesinde 1.etap daireleri satışa çıktı. Kampanya kapsamında sınırlı sayıda dairelere 1 yıl kira garantisi veriliyor. 2 blok ve alışveriş biriminden oluşan The Moon projesinde lansmana özel yüzde 1 KDV fiyat ve ödeme seçenekleri sunuluyor. Sosyal aktivite seçenekleri arasında otopark alanı, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, cep sineması, mini golf sahası, masa tenisi, bilardo, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun salonu, trambolin ve öğrenci servisi bekleme yeri bulunan projede Residence hizmetleri veriliyor. Ev temizlik hizmeti, ütü hizmeti, araç bakımı, hastane randevularına kadar resepsiyon hizmeti veriliyor. 


2016 YILINDA TESLİM EDİLECEK

 MAR YAPI TRI G

Mar Yapı'nın Güneşli'de Rotana işbirliği ile hayata geçirdiği TRI G Rotana projesinde 7 bin metrekare arsa üzerinde 153 rezidans dairenin yanı sıra 152 odalı centro otel şeklinde hizmet verecek olan otel bölümü de bulunuyor. Rezidanslar için iki yıl kira garantisi verilen projede teslimlerin ise 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor. 


3 YIL BOYUNCA GARANTİLİ

 DUMANKAYA Hİ-FİT PROJESİ

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de inşa ettiği Hi-Fit projesinde 3 yıl kira garantisi var. Dumankaya projede müşterilerine stüdyo daireler için bin, 1+1'ler için bin 800, 2+1'ler için ise 2 bin 700 liraya varan kira garantisi veriyor. 2016'da tamamlanacak projede fiyatlar 157 bin liradan başlıyor. 


4 BİN LİRALIK KİRA GELİRİ

 HAYAT TEPE

Bayrampaşa

ÖZAK GYO tarafından Bayrampaşa'da yapılan Hayat Tepe'de şirket 1 yıl kira garantisi ile 4 bin liraya varan kira geliri vaat ediyor. Toplam 546 konuttan oluşan projede fiyatlar ise 290 bin liradan başlıyor. Projede 1+1'lere 2 bin, 2+1'lere 2 bin 500, 3+1'lere 3 bin 500, 4+1'lere ise 4 bin lira kira geliri sözü veriliyor.



Seda Tabak/ Sabah 


Geri Dön