24 / 04 / 2024

Kira garantili konut projeleri!

 Kira garantili konut projeleri!

Konut satışında yeni trend olan kira garantili kampanyalara ilgi her geçen gün artıyor. Yatırımcılar konut alıcılarına 1 yıldan 60 aya kadar kira garantisi veriyor…



İnşaat yatırımcıları satış oranlarını artırmak için farklı kampanyalar düzenliyorlar. Bunlardan bir yenisi de kira garantisi. Belli bir kira getirisini garantiliyen kampanyalar ile konut ve ofis alıcılarında borçlanma eğilimi de artıyor. 1 yıldan 60 aya kadar kira garantisi veren firmalar var... 


 Kira garantili konut projeleri!


Life in Vera kalmadığın dönemde kiralıyor

Esenyurt'ta inşa edilen Life in Vera evleri, müşterilerine kalmadıkları zamanlarda dairelerini kiraya vermelerine yardımcı oluyor. Vera Rent tarafından hazırlanan sistem sayesinde kiralama garantisiyle evin borcunu ödeme imkânı sunuluyor. Vera Group tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen projede, stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. Şubat 2014’te teslim edilmesi planlanan projede konutlar 74 bin TL ile 204 bin TL arasında değişen rakamlarla satışa sunuluyor. Toplam 156 konutun yer aldığı Life in Vera’da yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş parkurları, fitness merkezi ve otopark bulunuyor. Atatürk Havalimanı’na 15 dakikalık mesafede bulunan Life in Vera,  E5 ve E6 karayollarına 2 dakika, Torium'a 2 dakika, deniz otobüsüne 3 dakika, TÜYAP Fuar Merkezi'ne 7 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.



 Kira garantili konut projeleri!


Bodrum Adlon’da 60 ay bin avro kira garantisi

Bodrum’da BB Group tarafından hayata geçirilen Adlon Residence projesinde 219 bin TL’lik 1+1 ve 299 bin TL’lik 2+1 daireler için 60 ay bin avro kira garantisi veriliyor. Toplam 27 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projede, 200 daireden oluşan 17 blok yer alıyor. Adlon Residence’ta blokların yanı sıra büyüklükleri 350 metrekare olan 15 tane müstakil tek katlı villa da bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve müstakil villa seçeneklerinin sunulduğu projede, daireler 179 bin TL ile 750 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Bodrum Tuzla’da konumlanan proje Güvercinliğe 1,5 kilometre, Tuzla köyü karşısındaki Boğaziçi köyüne 3 kilometre, havaalanına ise 15 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 



 Kira garantili konut projeleri!


Flora Suites&Office’te dairenizi suit oda şeklinde kiralayabiliyorsunuz

STC İnşaat tarafından Kozyatağı’nda hayata geçirilen Flora Suites&Office projesinde hemen teslim evlerde kira garantisi veriliyor. Haziran ayında yaşamın başladığı projede fiyatlar metrekaresi 4 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. 34 kattan oluşan Flora Suites&Office projesinde toplam 370 daire yer alıyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu projede, dileyen konut sakinleri Byotell markası ile dairelerini suit oda şeklinde kiralayabiliyor. İstanbul Finans Merkezi’ne yakın bir noktada konumlanan proje, E-5 karayolunun hemen yanı başında yer alıyor. Projede 24 ay kesintisiz 5 yıldızlı otel hizmetleri sunuluyor. Flora Suites&Office ayrıca, Adalar’dan İstanbul Boğazı’na kadar panoramik bir manzara sunuyor.



 Kira garantili konut projeleri!


Yorum İstanbul 2 yıl kira garantisi veriyor

Turkmall ile Yorum İnşaat ortaklığıyla ile hayata geçirilen Yorum İstanbul projesinde 2 yıl kira garantisi veriliyor. 2 yıl aidat ödemesinin de alınmadığı projede yine 2 yıl vade farkı da alınmıyor. Forum İstanbul AVM yanında 21 dönümlük alan üzerinde yükselen proje 5 bloktan oluşuyor. Yorum İstanbul’da 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks seçenekleri bulunuyor. Projede toplam 558 daire yer alıyor. Life İn Vera’da açık -kapalı yüzme havuzları, kafe/bistro, açık -kapalı spor salonları, fitness salonu, sauna, gölet -botanik bahçe, oyun salonları, çocuk bahçeleri, basketbol ve tenis sahaları, mini futbol sahası, bisiklet ve koşu parkurları yer alıyor. 



 Kira garantili konut projeleri!


Modern Vadi’de 3 bin TL’ye varan kira garantisi. Yarın son gün

Dumankaya İnşaat güvencesiyle Bahçeşehir’de hayata geçirilen Modern Vadi projesinde 3 bin TL’ye varan kira garantisi veriliyor. Kampanya 05.12.2012 itabireyle sona eriyor. 11 blokta bin 494 konuttan oluşan projede 1+1, 4,5+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Dumankaya Modern Vadi’de fiyatlar 148 bin TL’den başlıyor 367 bin TL’ye kadar çıkıyor. 2014 Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan projede, fitness salonu, açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, kafetarya ve kütüphane bulunuyor. 



 Kira garantili konut projeleri!


 Dap Tango Kule’de haftalık, aylık ve yıllık kiralama 

Dap Yapı tarafından 10 bin metrekarelik alan üzerinde Anadolu Yakası’nın gözde yerleşim yerlerinden Maltepe’de hayata geçirilen Tango Kule’de oturmadığın dönemde kirala modeliyle alternatif kazanç imkanı sunuluyor. Projede haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilen daireler profesyonel bir yönetim sistemi tarafından işletiliyor. Daire sahipleri dilerlerse mevcut ve yeni yapılacak otellere ilaveten kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebiliyor. Tango Kule’de 129 adet stüdyo ve 63 adet 1 + 1 konut yer alıyor. Projenin 2014 yılında tamamlanması planlanıyor.  


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com 



Geri Dön