26 / 04 / 2024

Kiracı ev sahibi kavgalarında sular durulmuyor!

Kiracı ev sahibi kavgalarında sular durulmuyor!

Kiralar durmadan artarken ev sahibi kiracı kavgaları sürekli gündemde. En son İstanbul’un Fatih ilçesinde kiracı olan Gülhayat Ç. ve oğlu Mert ile haziran ayında evi satın alan R. Ergenlioğlu arasında bir kavga yaşandı. Neler yaşandı? İşte haberin devamı?



Sözcü gazetesinin yayınladığı habere göre, Kiracı Gülhayat Ç. (44)kavgayla alakalı olarak "Ev bulduğumuzda çıkacağımızı söyledik, kabul etmedi. Ev sahibi 1.5 ay önce dairenin elektrik ve su bağlantısını kesti. Geçtiğimiz gün evimize gelip oğluma saldırdı" dedi.

Ev sahibi R. Ergenlioğlu ise, "Asıl mağdur olan biziz. Kira kontratı yok, elektrik ve suyu kaçak kullanıyor. Binaya zarar verip, sanki bunların suçlusu bizmişiz ve hanesine tecavüz etmişiz gibi ithamlarda bulunuyor" diyerek ithamlara cevap verdi.

Gülhayat Ç., 2021 yılı Nisan ayında oğluyla beraber Fatih ilçesinin Zeyrek Mahallesi’ndeki şimdi oturduğu eve taşınmış. Oturduğu evin geçtiğimiz nisan ayında Ramazan Ergenlioğlu tarafından satın alındığını ve ev sahibinin kendisini evi boşaltmaları için zorladığını iddia ediyor.

Kiracı ev sahibi kavgalarında sular durulmuyor!

Gülhayat Ç., ev sahibinin yaklaşık 2 ay önce dairenin elektrik ve su bağlantısını kestirdiğini, önceki gün de eve gelerek kendisine ve oğlu Mert Y.’ye saldırdığı iddiasında bulundu.

Kiracı Gülhayat Ç., R. Ergenlioğlu’nun oğlu Mert Y.’nin boğazını sıkıp, kafasını duvara vurduğunu, bağırarak yardım istemesi üzerine kaçtığını dile getirdi. Gülhayat Ç. oğlunu hastaneye götürerek darp raporu aldığını ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu da ekledi.


Geri Dön