18 / 04 / 2024

Kirasını almak için geldiği HDP Genel Merkezi'nde darbedildi!

Kirasını almak için geldiği HDP Genel Merkezi'nde darbedildi!

HDP Hakkari İl Başkanlığının yer aldığı binanın ortağı, yaklaşık 3 yıldır alamadığı kirayı tahsil için geldiği HDP Genel Merkezi'nde 4 parti görevlisi tarafından darbedildi.




HDP Hakkari İl Başkanlığının yer aldığı binanın ortağı, yaklaşık 3 senedir alamadığı kirayı tahsil için geldiği Genel Merkez'de 4 parti görevlisi tarafından darbedildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan bilgilere göre, Hakkari'de HDP'nin İl Başkanlığı olarak kullandığı binanın sahiplerinden Recep A, yaklaşık 3 senedir alamadığı kira payı için Hakkari'deki parti yöneticilerine başvurdu.

 

Ödemenin Genel Merkez tarafından yapılacağının belirtilmesi üzerine Recep A, Ankara'ya geldi. Kirasını tahsil için geldiği HDP Genel Merkezi'nde Recep A. ile 4 parti görevlisi arasında arbede çıktı. Parti görevlileri tarafından darbedilen Recep A,  Ankara  Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Polis, kendisine saldıran şüphelilerden şikayetçi olan Recep A tarafından teşhis edilen Ömer D, Mustafa S, Şükrü K. ve Mehmet Şah Ö'yü gözaltına aldı, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 


Geri Dön