25 / 04 / 2024

Eşyalarını almak için binaya girdiler, çatırtı sesleri büyük panik yaşattı!

Eşyalarını almak için binaya girdiler, çatırtı sesleri büyük panik yaşattı!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında riskli binalara ev sakinlerinin eşyalarını almak için 15 dakikalığına girmesine izin verildi. Binadan gelen çatırtı sesleri üzerine vatandaşlar büyük panik yaşadı.



İzmir'i vuran 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiği Rıza Bey Apartmanı'nın hemen yanında bulunan Karagül Sitesi bloklarında çökme riski ise sürüyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; bugün söz konusu binalara ev sakinlerinin eşyalarını almak için 15 dakikalığına girmesine izin verildi.

Karagül Sitesi sakinleri verilen izin doğrultusunda binalarına girmeye başladı. Hatta bazı bina sakinleri asansörlü sistemle eşyalarını çıkartmaya başladı.

Ancak içeride iken bir anda bazı kolonlarda çatırdamalar sesleri duyuldu.

Olayın ardından bina sakinleri panik halinde dışarı çıkmaya çalıştı. Bu sırada bazı bina sakinlerinin yaşanan panik nedeniyle dışarı çıkmakta zorluk çekti.

Bu arada çarpıcı bir iddi gündeme bomba gibi düştü. Dışarı çıkan bina sakinleri bu binaların da yıkılan Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun tarafından yapıldığını açıkladı. 

Bina sakinleri ayrıca yetkililerin binalara girişleri tamamen yasaklaması gerektiğinden bahsetti. 

Harita çıktı, riskli yerler belirlendi!

İzmir'de depremden zarar görenlerden emlak komisyonu alınmayacak!


Geri Dön