26 / 04 / 2024

Kirazlı Koru Evleri lansmanı yarın!

Kirazlı Koru Evleri lansmanı yarın!

Firma: Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat

Proje: Kirazlı Koru Evleri

Kirazlı Koru Evleri lansmanı yarın gerçekleşecek. Teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler yer alıyor.



Kirazlı Koru Evleri  Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor. 15 katlı 4 bloktan oluşan proje 11 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Kirazlı Koru Evleri lansmanı yarın yapılacak. İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde yükselen projede konutların Ağustos 2017 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Güneşli Kirazlı Koru Evleri'nin sosyal alanları; fitness, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, kapalı otopark ve hamamdan oluşuyor. Projede lansmana özel olarak daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. 


Toplamda 232 adet konut ve 4 adet ticari üniteden meydana gelen Tanışlar İnşaat Kirazlı Koru Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler mevcut. 


Mayra İnşaat  Kirazlı Koru Evleri  konum olarak Mall of İstanbul’a 7 kilometre, TEM otoyoluna 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre yakınlıkta bulunuyor. 


Kirazlı Koru Evleri nerede?

Adres: Güneşli mah. 13. sokak Bağcılar İstanbul


Güneşli Kirazlı Koru Evleri iletişim

Satış ofisi telefon: 444 3 173 

Web: http://kirazlikoru.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön