26 / 04 / 2024

Kırşehir Doğa Kent Projesi'nde sona yaklaşıldı!

Kırşehir Doğa Kent Projesi'nde sona yaklaşıldı!

Koçak Kaya İnşaatı Yetkilisi Kaya, yaz aylarının gelmesiyle inşaat işlerinin hızlandığını söyledi. Yapımına geçen yıl başlanan Kırşehir'de çığır açacak proje yapımında sona yaklaşıldığı an be an ortada.



Kırşehir Terme Caddesi'nde Japon Pazarı'nın karşısında bulunan Koçak Kaya İnşaat'ın Yetkilisi Muammer Kaya, 20 yıla yakın inşaat işi ile ilgilendiğini ve ilerleyen zamanlarda farklı projelerle gündeme geleceğini vurguladı. 

Kaya, Kırşehir'in yükselen değerini, değişik vizyon ve konseptle kalitenin mimarı olmaya aday yirmi yıla yakın tecrübe ve birikimi ile yeni nesille harmanladıklarını ve Koçak Kaya İnşaat tecrübesi ile gençlik enerjisini bünyesinde barındıran, bir aile şirketi olduklarını söyledi. 

Kırşehir'de yaptığı eserlerle adından söz ettirmeyi başaran birinci sınıf işçilik ve birinci sınıf mal kullanan Koçak Kaya İnşaat, Kırşehir'de büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. 

Kırşehir Halkı'nın site istediğini ve halkın isteği için 72 dairelik Doğa Kent Projesi yapmaya başladıklarını belirten Kırşehir Koçak Kaya İnşaat'ın Yetkilisi Muammer Kaya, "Önümüzde ki günlerde başlanacak olan Doğa Kent Projesi, Kırşehir'in sosyal kent projesi olacak. Doğa Kent Projesi, Kırşehir'e yeni başlangıçlar sunacak" dedi. 


Doğa Kent Projesi'ne katılan Kırşehirlilerin avantajlarını Kaya şöyle açıkladı; "Doğa Kent Projesi çok amaçlı spor tesisi ile çocuklar ve yetişkinler diledikleri gibi etkinliklerini yapabilecekler. 

Yüzme havuzu ile çocuklarınız gözünüz önünde yazı daha zevkli geçirebilecekler. Düğün, nişan, sünnet ve taziye için, mutfağı, WC'si, lavabosu, mescidi olan çok amaçlı salon olacak. Bay ve bayanlar için hazırlanmış fitness merkezleri yer alacak. Her daireye bir adet otopark alanı site içersinde güvenli alanda müşterilerimize tahsis edilecektir. 24 saat güvenliği ile sizler daha güvende hissettirecektir. 

Teras havasında balkon keyfi yaşayabileceksiniz." 


Yeni Aşıkpaşa/Semra Yılmaz


Geri Dön