20 / 04 / 2024

Kızılay, Muğla ve Konya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Kızılay, Muğla ve Konya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Muğla Merkez'de ve Konya Ereğli'de bulunan alanlara kat karşılığı inşaat yaptıracak



Mülkiyeti Kızılay'a ait olan taşınmazlara kat karşılığı inşaat yaptırılmak üzere ihale açıldı. Muğla Merkez'de bulunan 709 metrekarelik alanın ihalesi 25 Mayıs 2010 tarihinde; Konya Ereğli'de bulunan 283 metrekarelik alanın ihalesi ise 27 Mayıs 2010'da gerçekleşecek.

 

Detaylı bilgi için tıklayınız

--

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü,  Konya ve Muğla'da kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale açtı.

 

Buna göre Muğla merkez ilçe Emirbeyazıt Mahallesinde 709 metrekare, Konya'nın Ereğli ilçesi Boyacıali Mahallesinde 283,55 metrekare taşınmaz üzerine katı karşılığı inşaatlar yaptırılacak. Mülkiyeti Kuruma ait taşınmazlar üzerine yaptırılacak olan inşaatların ihalesi, Muğla için 25 Mayıs, Konya içinde 27 Mayıs 2010 tarihinde Genel Müdürlükte gerçekleştirilecek.

 

İhaleye ait şartname, Ankara'da Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Yapı Teknik ve Proje Yönetimi Müdürlüğünden bedeli mukabili temin edilebilecek. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü saat 12.30'a kadar Ankara'da Türk Kızılay'ı Genel Müdürlüğü Arşiv Yönetimi Müdürlüğüne verilecek. Buna göre teklifler teslim edildikleri gün saat 14.30'a aynı yerde açılacak.

AA


Geri Dön