26 / 04 / 2024

Klan Yapı Adora Villaları ulaşım!

Klan Yapı Adora Villaları ulaşım!

Firma: Klan Yapı

Proje: Adora Villaları

Klan Yapı Adora Villaları ulaşım bilgileri şöyle: Bayramoğlu Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. Sever Sok. No: 4 Darıca / Bayramoğlu - 0262 644 14 47




Klan Yapı tarafından hayata geçirilen  Adora Villaları  Kocaeli'de konumlandırılıyor. 6 bin 287 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Kocaeli Adora Villalarında çocuk yüzme havuzu, market, yetişkin yüzme havuzu ve oyun alanları gibi imkanlarda yer alıyor.


8 bloktan meydana gelen Adora Villalarında 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon tipinde konutlar mevcut.  Klan Yapı  Adora Villaları ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


Klan Yapı Adora Villaları ulaşım!


Adora Villaları Darıca'da daire bedelinin yüzde 35'lik kısmı peşin olarak veriliyor. Kalan kısım ise firma bünyesinde 42 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Ya da banka kredisi kullanılarak da daire sahibi olunabiliyor. Klan Yapı Adora Villaları ulaşım bilgileri şöyle:


Klan Yapı Adora Villaları ulaşım:


Adora Villaları adres: Bayramoğlu Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. Sever Sok. No: 4 (İ.M.K.B - Darıca Ticaret Meslek Lisesi Karşısı) Darıca / Bayramoğlu


Klan Yapı Adora Villaları nerede?


Klan Yapı Adora Villaları ulaşım!


Darıca Adora Villaları vaziyet planı:


Klan Yapı Adora Villaları ulaşım!


Telefon: 0262 644 14 47

Web Adresi: www.adoravillalari.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön