29 / 03 / 2024

Knauf, 3-7 Ekim'de Knauf Arena'yı CNR Expo'da tanıtıyor!

 Knauf, 3-7 Ekim'de Knauf Arena'yı CNR Expo'da tanıtıyor!

1.200’den fazla ürün çeşidi içeren, yapı ürünleri sektöründe en kapsamlı çözüm alternatiflerine sahip lider yapı çözümleri firması Knauf, Türkiye’de bugüne dek gerçekleştirilen en büyük tekil organizasyon olan Knauf Arena’yı hayata geçiriyor





 360 derecelik bakış açısı sunan özel tasarımında Yazgan Tasarım Mimarlık imzası taşıyan Knauf Arena, Knauf uzmanlığının yansıtıldığı 7 Kategorizasyon Alanı, Knauf Bayi Alanları, Performans Alanları ve konferanslar için hazırlanmış olan Event Plaza’dan oluşuyor. 10 bin metrekarelik bir alana yayılacak olan fuar 3-7 Ekim tarihleri arasında CNR Expo’da sektör profesyonellerini bir araya getirecek. 


“Yapıda Çözümün Adı” teması ile düzenlenecek olan Knauf Arena’da, tüm sektör ilgililerinin yanı sıra, son kullanıcılar, ilgili bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları da misafir edilecek. Organizasyon süresince yapı sektöründe kullanılan ve kullanım alanları gereği mekânlarda yaşam kalitesine doğrudan etki eden Knauf ürünleri ve çözümleri uygulamalı olarak tanıtılacak. Knauf’un sektöre getirdiği katma değer aktarılacak. 


Knauf Arena,  sınırları ortadan kaldıran Knauf ürün ve çözümlerine ek olarak, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, yangın dayanımı ve deprem dayanımı performans gösterileri, Boğaziçi Caz Korosu’nun katılımı, ışık ve ses gösterileri, Necmi Yapıcı sunuculuğunda gerçekleşecek olan yarışma ve etkinlikler ile benzersiz görsel şovlar da sunacak.


Ayrıntılı bilgi için : http://www.knaufarena.com/



Geri Dön