27 / 04 / 2024

Knauf Arena, yapı sektörünü 3-7 Ekim'de CNR Expo'da buluşturuyor!

Knauf Arena, yapı sektörünü 3-7 Ekim'de CNR Expo'da buluşturuyor!

Knauf, Ekim ayında gerçekleştirilecek Knauf Arena’da en yeni ürün ve sistemlerini tanıtacak. 10 bin metrekarelik alanda yapılacak Knauf Arena, yapı dünyasını İstanbul’da buluşturacak




Kuru yapı sistemlerinde dünyanın lider kuruluşlarından Knauf, sektörde bugüne kadar bir firmanın tek başına gerçekleştirdiği en büyük etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. 3-7 Ekim tarihlerinde CNR Expo İstanbul’da yapılacak Knauf Arena’da bütünleşik yapı ve performans çözümlerinin sunulduğu bir “sektörel evren” oluşturulacak. 

Knauf Arena, yapılara performans katacak en yeni sistem çözümlerini ve henüz Türk yapı sektörüne girmemiş ürün ve sistemleri yapı sektörü profesyonelleri ve tüketicilerle buluşturacak. Knauf Arena’da 1.200’ü aşkın ürün, 150’den fazla sistem ve 24 farklı dayanım performansı sergilenecek.


10 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek olan Knauf Arena’da, Knauf uzmanlığını yansıtan İç Cephe Kuru Yapı Sistemleri, Dış Cephe Kuru Yapı Sistemleri, Modüler Tavan Sistemleri, Mantolama ve Çimento Bazlı Sistemler, Sıva ve Harç Makine Sistemleri, Yapı Market Ürünleri ve Proje Hizmetleri tanıtılacak. Isı ve ses yalıtımı, yangın emniyeti ve deprem dayanımı konularıyla ilgili panellerin, paralel oturumların ve performans gösterilerinin de yapılacağı Knauf Arena, dünya şampiyonu Boğaziçi Caz Korosu’nun konserleri, ışık ve ses gösterileri, Necmi Yapıcı sunuculuğunda gerçekleşecek olan yarışma ve etkinlikler ile de ziyaretçilerine renkli dakikalar yaşatacak. 


Knauf A.Ş. Genel Müdürü Orhan Düzgün, Knauf Arena ile ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye ile ilgili planlarında çıtayı her geçen gün yükselten Knauf, ülkemizin geleceğine duyduğu güven doğrultusunda yatırımlarını artırarak sürdürüyor. Yapı sektöründe bir ilk olacak Knauf Arena da bu güvenin bir göstergesi. Yaşam ve kullanım kalitesine doğrudan etki eden Knauf ürün, sistem ve çözümlerini uygulamalı olarak tanıtacağımız etkinliğimiz, Knauf markası için olduğu kadar ilklere imza atması ile ülkemizin prestijine ve yapı sektörüne de önemli artılar katacak bir girişim. Ülkemizin yeniden yapılanmasında lokomotif sektör olan inşaat sektörünün ufkunu açacağına inandığımız Knauf Arena’ya davet ettiğimiz ulusal ve uluslararası konuşmacılar bilgi birikimlerini Türk inşaat sektörüyle paylaşarak sektörün gelişimine katkıda bulunacaklar.”


360 derecelik bakış açısıyla tasarlanan Knauf Arena, Knauf uzmanlığının yansıtıldığı 7 farklı fonksiyon alanına ek olarak canlı performans alanları, demo alanları ve bayi alanlarından oluşacak. 


Knauf Arena hakkında ayrıntılı bilgiye http://knaufarena.com adresinden ulaşılabiliyor.



Geri Dön