16 / 04 / 2024

Kocaeli Altınkemer Plajı'nın yanına kültür merkezi yapılıyor!

Kocaeli Altınkemer Plajı'nın yanına kültür merkezi yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Karamürsel- Altınkemer’de inşa ettiği kültür merkezinde son çalışmalar yapılıyor



 Mavi Bayraklı Altınkemer Plajının yanında yükselen kültür merkezi tamamlandığında farklı bir mimari örneği gösterecek. Kaba inşaatı izolasyon ve yalıtım uygulamaları ile salon kısmındaki çelik işleri devam eden bina hizmete girdiğinde bölgedeki sosyal ve kültürel etkinliklerin merkezi olacak.


DENİZ MANZARALI TERAS


Kültür Merkezi farklı mimarisiyle küçük bir saray görünümünde olacak. Roma dönemi mimari özelliklerini taşıyacak olan kültür merkezi sahili bakan yüzündeki terası ile bu özelliği vurgulayacak. Geniş kullanım alanlarıyla dikkati çeken bina ferah bir çalışma ortamı sunacak. Genel inşası tamamlanan binanın arka kısmında genişçe bir teras bulunuyor. Bu teras kent ve deniz manzarasıyla kültür merkezine hoş bir hava katıyor.


224 KİŞİLİK ÇOK AMAÇLI SALON


Bölgedeki halkın düğün, seminer gibi kültürel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak olan kültür merkezinin yapımı hızla devam ediyor. 3 bin metrekare kullanım alanına sahip olacak kültür merkezinde, 224 kişilik çok amaçlı kapalı, 192 kişilik de açık düğün salonu yer alacak. Bin 754 metrekare alan üzerine kurulan Kültür Merkezi bodrum, zemin ve bir kattan oluşuyor.



Geri Dön