19 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 işyerini ihaleye çıkaracak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 işyerini ihaleye çıkaracak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 iş yerini ihaleye çıkarıyor.Daha önce yapılan ihalelerde kiralanamayan 10 adet iş yeri için yeniden ihale düzenlenecek. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek. 



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi daha önce yapılan ihalelerde kiralanamayan 10 adet iş yerini yeniden ihaleye çıkarıyor. Belediye geçtiğimiz ay Kocaeli Fuarı içindeki dükkanları kiraya çıkarmıştı. Kiraya çıkarılan dükkanlar arasında mısır tezgahı en çok dikkati çekmişti. Belediye söz konu tezgah için 60 bin TL muhammen kira bedeli belirlemişti. 

EnKocaeli'de yer alan habere göre, Büyükşehir belediyesi 5 ay için 60 bin TL'ye çıkardığı tezgahı ihalede kiralayamadı.Söz konusu tezgah fiyatı düşürülerek yeniden ihaleye çıkarıldı. Fuar içinde bulunan mısır tezgahı için sezonluk 45 bin TL muhammen bedel belirlendi. İhale 12 Haziran tarihinde Büyükşehir Belediyesi Encümeninde gerçekleşecek. 

Ayrıca, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Haziran'da yapılacak olan ihalede sadece mısır tezgahı değil 7 farklı iş yeri de ihaleye çıkarılacak. Belediye tarafından Kandıra Kefken'de bir büfe, Başiskele halinde bulunan berber ve Kandıra'daki 30 metrelik bir iş yeri kiraya verilecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 işyerini ihaleye çıkaracak!

 


Geri Dön