24 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir'den öğrenciler için yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir'den öğrenciler için yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için yaya köprüsü yapacak. Umuttepe’de yer alan Kocaeli Üniversitesi kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi çelik malzemeden imal edilecek.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için yaya köprüsü yapacak. Umuttepe’de yer alan Kocaeli Üniversitesi kampüsü B kapısı bölgesine yapılacak olan yaya üst geçidi çelik malzemeden imal edilecek. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirlecek olan proje ile öğrencilerin karşıdan karşıya geçişlerini güvenli hale getirilecek.



6 FİRMA KATILDI


Köprünün yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için Büyükşehir Belediyesi ihale düzenledi. 160 günde tamamlanması planlan yaya üst geçidi için 6 firma teklif verdi. En düşük teklifi 1 milyon 40 bin TL ile Ahmet Karaburun verirken en yüksek teklfi 2 milyon 212 bin TL ile Gersut İnşaat’tan geldi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Haber Bizim Kocaeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’nde yapılacak olan üst geçidin ihalesi gerçekleştirildi.

 

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi B kapısı önüne yapılacak olan üst geçit ihalesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir İhale Salonu’nda gerçekleştirildi. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 633 bin 550 TL 55 kuruş olarak belirlendi. İhaleyi alan firma üst geçidi 160 günde bitirmek zorunda.

 

EN DÜŞÜK TEKLİF AHMET KARABURUN’DAN

Üst geçit ihalesinde en düşük teklifi 1 milyon 40 bin 840,25 lira ile Ahmet Karaburun verdi. En yüksek teklifi ise 2 milyon 212 bin 611,38 lira ile Gersut İnşaat verdi. İhaleye toplamda 6 firma katıldı.

Diğer firmaların teklifleri; Nomak İnşaat Turizm Madencilik; 1 milyon 606 bin 977 lira.

Atlas İnşaat, Süleyman Doğan; 1 milyon 603 bin 417 lira.

Yağmur Mühendislik, İsmail Durmuş; 1 milyon 625 bin lira.

Tasarım İnşaat, Ufuk Çınar; 1 Milyon 898 bin, 831 lira.


Bizim Kocaeli


Geri Dön