25 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 9 iş yeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait 9 iş yeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Encümeni'nde Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında toplanan belediye, mülkiyeti elinde bulunan 14 iş yerini kiralamak, 1 yeri de satmak için ihaleye çıktı.



Büyükşehir Encümeni, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında toplandı.  Büyükşehir, mülkiyeti elinde bulunan 14 iş yerini kiralamak, 1 yeri de satmak için ihaleye çıktı. 

Encümende ilk olarak Körfez Yukacı Hereke'dekı iş yeri ihale edildi. 

Tek başına giren Muhammet Akpunar, yeri 1.150 lira bedel ile 2 yıllığına yere sahip oldu. Doğu Kışla Gençlik Parkı'ndaki bay ve bayan WC'yi ise 3 yıllığına Murat Tüfekçi kiraladı. WC'lerin aylık kirası, 4 bin 100 lira olacak. 

İLK KEZ İKİ KIŞI 

Gebze Tatlıkuyu Vadisi Kentsel Dönüşüm Parkı'ndaki bay-bayan WC de 3 yıllığına 1.150 lira karşılığında Erhan İpek'a kiralandı. Adalet Köprüsü Kavşak yanındaki yönlendirme direği 9 bin 750 liraya 3 yıllığına Naci Bektaş'a ihale edildi. Kandıra Cebeci Sahili'ndekı işyerine Nejdet Sezai Güder ile Hüseyin Yıldız talip oldu. 5 turda sonuç alınamayınca, kapalı zarf teklifine gidildi. Bunun sonucunda yer, sezonluk olarak 3 yıllığına 7 bin 100 lira karşılığı Hüseyin Yıldız'a kiralandı. 

SAĞLAM KAZANDI 

Kandıra Cebeci Sahili Yürüyüş Yolu'ndaki bir diğer işleri de Hüseyin Yıldız'a 3 yıllığına sezonluk 3 bin 50 liraya kiralandı. 3 No'lu yerin 3 yıllığına sezonluk kiralanmasını, Hüseyin Yıldız'ın teklifine karşın 3 bin 50 lira veren Ertan Sağlam kazandı. 5 No'lu yeri de yine 3 yıllığına sezonluk olarak 3 bin 50 liraya Ertan Sağlam aldı. 8 Nolu yeri ise 3 yıllığına 3 bin 5 lira veren Hüseyin Yıldız sezonluk olarak kiraladı. 

TEKLİF GELMEYENLER 

Karamürsel Kayacık Kal İş Merkezi'ndeki iki işyeri, Gölcük Denizevler Mahallesi Kavaklı Sahili trombolin ve şişme oyun grubu alanı, Kandıra Cebeci Sahili Yürüyüş Yolu 6 Nolu 

yer, Kandıra Cebeci Sahili Yürüyüş Yolu Üzeri 9 Nolu yer, Gölcük Dumlupınar Mahallesi'ndeki işyeri, Kartepe Suadiye Çepni Mahallesi'nde bulunan arsa yeri ve bahçe toprağı depo yerine ise talipli çıkmadı. 






Geri Dön