18 / 04 / 2024

Kocaeli Karamürsel belediye binasında son dokunuşlar!

Kocaeli Karamürsel belediye binasında son dokunuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen yeni belediye binası ve kent meydanı inşaatında sona gelindi. Üç bloktan oluşan yapı büyük oranda tamamlandı.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen yeni belediye binası ve kent meydanı inşaatında sona gelindi. Üç bloktan oluşan yapı büyük oranda tamamlandı. Şekillenmeye başlayan meydan ve otopark kısmı ise ufak tefek çalışmaların ardından tamamlanacak. D-130 Karayolu’nun kenarında yapılan bina Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak.



ÜÇ BLOKTAN OLUŞUYOR


Üç blok halinde uygulanan projede 5 bin metrekare açık alanlı meydan yer alıyor. 2 bodrum, zemin ve 2 kattan oluşan yeni hizmet binasının bodrum katı 270 araç kapasiteli otopark olarak hizmet verecek. Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak, Karamürsel’e modern bir kent meydanı kazandırılıyor.


SOSYAL ALANLAR


Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak. 1. katı başkanlık makam odası ve çalışma ofisleri olacak yapının, ikinci katı arşiv ve çalışma ofisleri şeklinde planlandı. Kenet çatı sistemi şeklinde tasarlanan binanın dış cephesinde traverten kaplama ve giydirme cephe uygulanacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön