25 / 04 / 2024

Kocaeli Körfez'de yeni bulvar çalışması başladı!

Kocaeli Körfez'de yeni bulvar çalışması başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez İlçesi’nin önemli bir caddesini bulvar haline getiriyor. Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yolları modern hale getirmek amacı ile çalışmalarını sürdürüyor.



Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yolları modern hale getirmek amacı ile çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşıma büyük konfor getiren, vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan çalışmalar Körfez İlçesi’nin önemli bir ulaşım noktası olan Cumhuriyet Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Körfez İlçesi Doksanbeşevler bölgesini Tütünçiftliğe bağlayan ve minibüs güzergahında bulunan Cumhuriyet Caddesi’ni bulvar haline dönüştürüyor. Yol genişletme ve asfaltlama yapılan caddede tüm alt yapı ile aydınlatma çalışmaları yürütülüyor.

 

4 ŞERİTLİ OLACAK

Mevcut imara uygun şekilde gerçekleştirilen çalışmalarda cadde 200 metre genişliğinde bir bulvar haline getirilecek. Uzunluğu 600 metre olacak bulvar 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şeritli hale getirilecek. Bölgenin çehresini değiştirecek örnek çalışmalar kapsamında havai elektrik hatları yer altına alınacak ve aydınlatmalar yapılacak. Mobese ve diğer alt yapılar için yer altı sistemleri de hazırlanacak. Ayrıca bin 500 metreküp taş duvar ile yol gövdesi oluşturulacak. 


Kocaeli Manşet


Geri Dön