19 / 04 / 2024

Kocaeli tramvayının atölye binası şekillenmeye başladı!

Kocaeli tramvayının atölye binası şekillenmeye başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Akçaray tramvay projesinde araçların bakımı için yapımına başlanan Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası’nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Akçaray tramvay projesinde araçların bakımı için yapımına başlanan Tramvay Depo Sahası ve Atölye Binası’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında prefabrik elemanların montaj çalışmalarına başlandı.


5 BİN 500 M2 ALAN ÜZERİNDE


5 bin 500 m2 alan üzerine kurulan depo sahası ve atölye binasında 2 farklı alan yer alacak. Bin 600 m2 alan üzerinde idari binanın olacağı alanda 3 bin 900 m2 de atölye binası yer alacak. Atölye binasının içerisinde tramvay araçlarının bakımlarının gerçekleştirileceği farklı atölyeler bulunacak. Bunlar arasında; elektrik atölyesi, mekanik atölye, kaporta atölyesi, boya atölyesi, günlük bakım ve temizlik atölyesi, periyodik bakım atölyesi ve torna atölyesi bulunacak.


PREFABRİK ELEMANLAR MONTAJ EDİLİYOR


Çalışmalar kolonların alana dikilmesiyle devam ediyor. Toplamda 108 adet kolon dikilecek olan alanda farklı bölümler oluşturulacak. 892 adet prefabrik elemanın montaj işleminin tamamlanması ile birlikte alanda ince işler için çalışmalar başlatılacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön