24 / 04 / 2024

Kocaeli'de imar toplantısı Gebze'de yapıldı!

Kocaeli'de imar toplantısı Gebze'de yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştiren İmar ve Bayındırlık Komisyonu aldığı bir karar ile bu aydan itibaren her ay komisyon toplantılarından bir tanesini ilçe belediyelerinde yapmaya karar verdi.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu her ay bir toplantısını farklı bir ilçede gerçekleştirecek. Kurulduğundan bu yana toplantılarını Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştiren İmar ve Bayındırlık Komisyonu aldığı bir karar ile bu aydan itibaren her ay komisyon toplantılarından bir tanesini ilçe belediyelerinde yapmaya karar verdi. Bu karar doğrultusunda ilk ilçe toplantısı Gebze Belediyesi'nde yapıldı. 


PROBLEMLER DAHA HIZLI ÇÖZÜLECEK

Alınan bu karar ile ilgili görüşlerini açıklayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Komisyon Başkanı Yüksek Mimar Zekeriya Özak, "Aldığımız bu karar sayesinde yerindelik esasına uygun olarak ilçelerimizin imar sorunları ile ilgili tecrübe paylaşımları yapacağız. İlçemizin imar ile ilgili problemlerini İmar Komisyonumuz bizzat ilçe yetkililerinden dinleyecek ve böylelikle problemler daha hızlı ve kalıcı bir şekilde çözümlenecektir" dedi. 


İLK TOPLANTI GEBZE'DE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyoııu'nun aldığı karar ile her ay bir toplantının başka ilçede yapılacağı belirtildi. Bu kapsamda gerçekleştirilen ilk toplantıda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Özak, "İlk toplantımızı Gebze'de gerçekleştiriyoruz, Başkanlarımız bu kararımızı sevinçle karşıladılar. Amacımız Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde imarıyla, kentleşmesiyle daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent imar etmek. Bunun için çalışmalarımızı hiç durmadan sürdürüyoruz" dedi. 


Hedef


Geri Dön