23 / 04 / 2024

Kocaeli'deki eski üst geçit yıkılıyor!

Kocaeli'deki eski üst geçit yıkılıyor!

Kocaeli Valiliği Kompleksi önündeki eski üst geçidin yıkım çalışmalarına başlandı. Trafiğin aksatılmaması için gece 22.00 ile sabah 06.00 saatlerinde yıkım çalışmaları yapan ekiplerin 22 günde yıkım işini tamamlamaları planlanıyor.




Kocaeli Valiliği Kompleksi önündeki eski üst geçidin yıkım çalışmalarına başlandı. Trafiğin aksatılmaması için gece 22.00 ile sabah 06.00 saatlerinde yıkım çalışmaları yapan ekiplerin 22 günde yıkım işini tamamlamaları planlanıyor. Yıkım çalışmaları sırasında kuzey yan yol trafiğe kapatılacak.



ÇALIŞMALAR GECE YAPILIYOR


1 Nisan Cuma günü itibariyle yaya trafiğine kapatılan eski üst geçitte yıkım çalışmaları trafiğin aksatılmaması için gece 22.00 sabah 06.00 saatlerinde yapılıyor. Vatandaşlara yeni köprüyü kullanmaları uyarısında bulunan Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’ndeki yürüyen merpenli ve asansörlü beşinci modern yaya köprüsünü vatandaşların kullanımına sundu. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü’nü kullanmaya başlayan vatandaşlar, eski köprü yerine engelli asansörü ve yürüyen merpeni bulunan yay üst geçidini kullanarak D-100 üzerinden karşıya geçiyor.





Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön