25 / 04 / 2024

Kocasinan Belediyesi'nde yapı ruhsatı yoğunluğu yaşandı!

Kocasinan Belediyesi'nde yapı ruhsatı yoğunluğu yaşandı!

Kocasinan Belediyesi, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren yürürlüğe giren Yapı Denetim Mevzuatındaki değişiklikler ve Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği dolayısıyla yoğunluk yaşadı.



Hizmette öncü olan Kocasinan Belediyesi, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren yürürlüğe giren Yapı Denetim Mevzuatındaki değişiklikler ve Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği dolayısıyla yoğunluk yaşadı. Hafta sonu mesaisindeki personelleri odalarında ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların işlerini kolaylaştırmak ve daha yaşanabilir bir ilçe sunmak için çalıştıklarını belirtti.

İmar Müdürlüğü personelinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, “1 Ocak 2019 tarihinden itibaren yürürlüğe giren Yapı Denetim Mevzuatındaki değişiklikler ve Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği dolayısıyla yoğun bir mesai yapan personellerimizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldım. Bundan dolayı İmar Müdürlüğünde görevli arkadaşlar normal mesailerinin dışında da ruhsatlandırmayı en kısa zamanda yapmak için özverili şekilde çalıştılar” dedi.


Geri Dön