20 / 04 / 2024

Koleksiyon hem ev hem ofis mobilyalarını tanıttı!

Koleksiyon hem ev hem ofis mobilyalarını tanıttı!

Hem evini hem de ofisini yenileyeceklere zengin kanepe seçenekleriyle yeni bir soluk getiren Koleksiyon, içinde bulunduğumuz coğrafyaya ait eşsiz izleri taşıyan modelleriyle de dikkat çekiyor...



Faruk Malhan imzalı yeni mobilya ailesinin üyelerinden Babil Serdiyar kanepe, yüksek sırtlı yapısı ile kendinizi dinleyebileceğiniz, dinleneceğiniz, rahat ve özgür bir ortam yaratıyor. 500 yıllık kadim bir medeniyetin estetiğini ve desenlerini sergileyen Babil Serdiyar kanepe, kadife ve kapitone döşeme seçenekleriyle yaşam ve çalışma alanlarında yer buluyor.


Ev ve ofis mobilyası ile birlikte tasarladığı aksesuar ürünleriyle de beğeni toplayan Koleksiyon, Tekirdağ’da kurulu modern fabrikasında yüksek teknoloji ve el işçiliğinin zengin katkılarıyla üretilen yepyeni kanepe seçenekleriyle dikkat çekiyor. Hem evini hem de işyerini yenileyeceklere yeni bir soluk getiren Koleksiyon, Babil Serdiyar kanepenin yüksek sırtlı yapısı ile bulunduğunuz mekanda kendinizi dinleyebileceğiniz, dinlenebileceğiniz, rahat ve özgür bir ortam yaratıyor. Özel döşeme ustalığı ve estetiği tasarımın temel öğelerini oluşturan Babil Serdiyar kanepenin ayaklarında 500 yıllık Babil medeniyetinin izlerini, doku ve desenlerini de bulmak mümkün. Kadife ve kapitone döşeme seçenekleriyle yaşam ve çalışma alanlarına yerleşen Babil Serdiyar kanepe 6 bin 423 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Koleksiyon Mobilya’nın Bizim Evimiz temalı yeni koleksiyonu Mardinli, Babil, Alia ve Gazel gibi seri isimlerinin yanı sıra Bağarası, Mihrimah, Senlibenli, Divanbaba, Babil Serpan, Sihirlikareler, Roman, Demirhindi, Rahvan gibi 90’dan fazla yeni üyeyi de içeriyor. 



Geri Dön