25 / 04 / 2024

Koleksiyon Ofis artık Kazakistan’da!

Koleksiyon Ofis artık Kazakistan’da!

1971 yılından bu yana yenilikçi tasarım endüstrisi olarak ev, ofis mobilyaları, obje ve aksesuarlar üreten Koleksiyon, yeni ofis tema ve tasarımlarını artık Kazakistan’da da sergiliyor...




1971 yılından bu yana yenilikçi tasarım endüstrisi olarak ev, ofis mobilyaları, obje ve aksesuarlar üreten Koleksiyon, yeni ofis tema ve tasarımlarını artık Kazakistan’da da sergiliyor. Koleksiyon, Almatı’da açılan yeni mağaza ile farklı bir coğrafyaya daha ulaştığı bölgeler listesine eklemiş oluyor.


Koleksiyon ‘yaşam ve çalışma kültürleri’ üzerine odaklanan yaklaşım ve önerileriyle ülkemizde ve dünyada mekanların kurgusuna, mimarların projelerine hizmet vermeye devam ediyor. 10 Nisan’da özel bir davetle açılan Koleksiyon Almatı mağazası farklı ofis ürünlerinin yer aldığı 220 m2’lik bir mağazanın parçası. 


Kazakistan Türkiye Almatı Başkonsolosu sayın Suphi Atan ile Türkiye Ticaret Ataşe’si sayın Derviş Ender Öztürk’ün de katıldığı açılış, bölgenin mimar ve tasarım camiasını da bir araya getirdi. Ziyaretçiler 220 m2’lik bu yeni mağazada Koleksiyon’un kamu, eğitim, turizm, bilgi-teknolojileri gibi sektörlere yönelik tema ve tasarımları hakkında bilgi aldı. Ayrıca bir Türk tasarım markasıyla ilk defa yakından tanışanlar ise Türkiye’deki gelişen tasarım faaliyetleri, yatırımları hakkında fikir sahibi oldu.


Koleksiyon böylece yurt dışında faaliyet gösterdiği Almanya, İngiltere, Mısır, Hollanda, Kolombiya gibi ülkelerde bulunan 20’den fazla hizmet noktasına bir tanesini daha eklemiş, yeni bir coğrafya ve insanına ürünlerini ulaştırmış oldu. 



Geri Dön