27 / 04 / 2024

Kongre Merkezi ihalesinde süre uzatıldı

Kongre Merkezi ihalesinde süre uzatıldı

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafındanKongre Merkezi kiralama ihalesinde teklif verme süresi 26 Ocak Pazartesi gününe kadar uzatıldı.



Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan ve 5 yıllık bir süre için kiraya verilecek Kongre Merkezinde 3 bin 200 kişi
kapasiteli ve 4 bin metre karelik konferans salonu yer alıyor.

Söz konusu salon, bu özelliği ile ATO Kongre Merkezini Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise ikince büyük kongre merkezi haline getiriyor.

Kongre Merkezinde ayrıca 3 biner metre karelik ve gerektiğinde 4'e bölünebilen 2 salonun yanı sıra bin 500 metre karelik çok amaçlı, 400 metre
karelik 2 VİP toplantı salonu, 2 adet 100 metre karelik, 5 adet de 50 metre karelik olmak üzere toplam 12 salon yer alıyor. 3 bin 200 kişilik konferans salonu da eklendiğinde toplam salon sayısı 13'e ulaşıyor.

Kongre merkezinde, büyük toplantı salonlarının fuayelerinin yanı sıra, bu salonlara açılan iç sokaklar da gerektiğinde sergi alanları olarak
kullanılabiliyor. Bin kişilik açık otoparkı da bulunan kongre merkezinde ayrıca bağımsız girişi bulunan bir restoran ile bir de cafe yer alıyor.

-İHALE ŞARTLARI-
Teklif verme süresi bugün saat 17.00'de sona erecek olan ihalede, ATO 26 Ocak Pazartesi gününe kadar süre uzatımına gitti. Kongre Merkezi Kiralama ihalesine bugün itibariyle teklif veren firma sayısı ise 8 oldu.

İhaleye ilişkin şartname bin lira karşılığında ATO Mali İşler Müdürlüğü'nden mesai saatleri içerisinde sağlanabilecek.

İsteklilerin şartnameye uygun olarak hazırlayacakları teklif mektubu ve eklerini en geç 26 Ocak 2009 Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar elden teslim etmeleri gerekiyordu.

ATO, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun ile 4745 sayılı Kamu İhale sözleşmeleri Kanununa tabi olmadığından söz konusu ihaleyi yapıp yapmamakta,
dilediğine vermekte, uygun bedelin tespitinde ve ihaleyi kısmen veya tamamen iptal etmekte serbest olacak.

Geri Dön