26 / 04 / 2024

Kontak kapattıracak senaryo: Akaryakıt fiyatlarına dev zam yolda!

Kontak kapattıracak senaryo: Akaryakıt fiyatlarına dev zam yolda!

Ekonomist Selçuk Geçer yayınladığı videoda son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt fiyatlarına yeni zamlar gelebileceğini belirtti.



Ekonomist Selçuk Geçer son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt fiyatları ile ilgili olarak araç sahiplerini ilgilendiren bazı açıklamalar yaptı. Milli Gazete'de yer alan habere göre, sık sık gündeme gelen Brent petrol fiyatlarının düşmesinden sonra akaryakıt fiyatlarına bir indirim beklendiği dönemlerde gündemden düşmeyen Ukrayna- Rusya krizine değinen Ekonomist Selçuk Geçer, "Sert açıklamalar gelirse petrol fiyatlarının yükseldiğini görürüz." dedi.

Kontak kapattıracak senaryo: Akaryakıt fiyatlarına dev zam yolda!

"BRENT PETROL GERİLEDİ Mİ"

"Brent petrol bir miktar geriledi" açıklaması yapan Ekonomist Selçuk Geçer sözlerini şu şekilde tamamladı:  "Brent petrol bir miktar geriledi. Bu iyi bir haber. Küresel çapta 90 doları aşağı doğru zorlamaya başladı. Ama Ukrayna krizi derinleşirse, hem Nato hem de Rusya tarafından sert açıklamalar gelirse petrol fiyatlarının yükseldiğini görürüz." 

Akaryakıta gizli zam! Görenler şokta!

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön