26 / 04 / 2024

Konut Konferansı inşaat temsilcilerini bir araya getirdi!

Konut Konferansı inşaat temsilcilerini bir araya getirdi!

YEM tarafından bu yıl 6'ncısı 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen Konut Konferansı, Türkiye'de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.



Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 6'ncısı 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen Konut Konferansı, Türkiye'de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi. 


Moderatölüğünü Fortune Türkiye Dergisi Yayın Direktörü Cüneyt Toros'un yaptığı Konut Konferansı 2015'te sorunlara çözüm aranırken, yeniliklerin neler olduğu ve geleceğin tasarımında nelerin dikkate alınması gerektiği de tartışıldı. AKG Gazbeton, Blum TR ve Çuhadaroğlu ana sponsorluğunda, ÇEDBİK, GYODER, ICVB, Piemonte Agency, SeSa Build, Türkiye İMSAD, ULI Türkiye'nin destekleriyle gerçekleşen Konut Konferansı 2015’te, "Konut'un Gücü Adına!" söylemiyle sektörün farklı disiplinlerinde varlık gösteren temsilciler konut, kent, insan ilişkisinin sosyal ve felsefi boyutlarını tartıştılar.



Geri Dön