19 / 04 / 2024

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! İşte son durum!

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! İşte son durum!

Konut kredi faiz oranları yeniden güncellendi. Yüzde 2 bandında seyreden faiz oranları vatandaşın ve inşaat patronlarının beklentisini hala karşılamıyor. İşte faiz oranlarında son durum...



Konut kredi faiz oranları bu sabah güncellendi. Vatandaşın faiz oranlarında beklediği düşüş yine gelmedi. Sadece bir banka faiz oranını düşürdü. Bir banka da faiz oranında artışa gitti. 

Denizbank 5 yıllık konut kredi faiz oranını yüzde 1,99'dan yüzde 2,49'a, 10 yıllık konut kredi faiz oranını ise uüzde 2,29'dan 2,49'a çıkardı. 

Vakıfbank ise 5 ve 10 yıllık konut kredi faiz oranını yüzde 2,50'den yüzde 2,49'a indirdi.

En düşük faiz ING Bank ile Kuveyt Türk'te

En düşük konut kredi faiz oranını hala ING Bank ile Kuveyt Türk kullandırıyor. ING Bank 5 ve 10 yıllık konut kredilerinde yüzdew 1,91 faiz oranı uygularken, Kuveyt Türk 5 yıllık kredilerde yüzde 1,89, 10 yıllık kredilerde ise 1,94 faiz oranı uyguluyor.

0,98 faiz kampanyası devam ediyor

Ziraat Bankası'nın öncülüğünde başlayan 0,98 faiz oranı kampanyası devam ediyor. Kampanyaya katılan banka sayısı 7'ye ulaştı. Anlaşmalı projelerde konut kredi faiz oranı yüzde 0,98'e indi. Faiz indiren bankalar şu şekilde; Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, İş Bankası, Vakıf Katılım, Ziraat Katılım ve Kuveyt Türk.

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! İşte son durum!
 

İki banka konut kredi faizini düşürdü!

0,98 faizle konut kredisi kullandıran 7 banka!


Geri Dön