25 / 04 / 2024

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık eğitim semineri düzenliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık eğitim semineri düzenliyor!

AREMAS ve Gayrimenkul Değerleme konusunda uzman EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, Gayrimenkule Giriş ve Konut Sektöründe Pazarlama/Satış eğitiminin üçüncüsünü düzenliyor...



Konut projelerinin pazarlaması konusunda uzman AREMAS ve Gayrimenkul Değerleme konusunda uzman EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, sektörün satış ve pazarlama konusunda kalifiye eleman eksikliğinden yola çıkarak başlattıkları “Gayrimenkule Giriş ve Konut Sektöründe Pazarlama/Satış” eğitiminin üçüncüsünü düzenliyor. Eğitim 16 – 17 Mayıs tarihlerinde EVA Gayrimenkul Değerleme’ nin İstanbul, Bostancı merkez ofisindeki eğitim salonunda düzenlenecek.


 

Gayrimenkul sektöründeki farkındalığı arttırmayı, müşterinin beklentilerine uygun çözümleri sunma konusunda yeterli beceriye sahip eleman ihtiyacını karşılamayı ve uygulamaya yönelik personel geliştirmeyi amaçlayan eğitimin üçüncüsü, Konut Pazarlama ve Satışta uzman firmalardan biri olan Aremas ve Gayrimenkul Değerleme alanında önemli bir isim olan EVA Gayrimenkul Değerleme’nin ortaklığı ile 16- 17 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Gayrimenkulün temel kavramları konusunda bilgili sahibi olmak isteyen, konut sektöründe satış / pazarlama alanında uzmanlaşmayı arzu ve hali hazırda çalışan kişilere yönelik düzenlenen bu eğitime, sınırlı kontenjanla katılım alınacak, programın sonunda başarılı olanlara ise sertifika verilecektir.



Geri Dön