19 / 04 / 2024

Konut sektörü yaz bitince hareklenecek!

Konut sektörü yaz bitince hareklenecek!

Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan yaz sezonu sonrası konut sektöründen hareketlenme yaşanacağını söyledi...



Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, "Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi yaz ayları bu sene de normal seyrinde devam etti. Hatta geçmiş yıllara oranla karşılaştırdığımızda bu sezonun daha hareketli geçtiğini söylemek yanlış olmaz" dedi. Ülkealan sözlerine şöyle devam etti; "Kurban Bayramı’nın geçmesi ve okul sezonun açılmasıyla; yatırımlar hız kazanacak, konut alıcısı tekrardan alım yapmaya başlayacaktır. Eylül Ayı’nın gelmesi ile birlikte de tekrardan ivmelenecektir."

"Konutun kalitesine mutlaka bakılmalı"

Ülkealan, konut alıcısının sadece fiyata odaklanmak yerine konutun kalitesine ve özelliklerine dikkat etmesinin gerekliliğinin altını çizdi. Ülkealan "Konut sahibi olmak isteyenlerin; hangi kalitede kaç metrekare daireyi hangi firmadan aldığına dikkat etmesini öneririm. Satın aldığı daireyi zamanında ve eksiksiz teslim edecek firmaları tercih etmeleri doğru olacaktır" dedi.

 


Geri Dön