29 / 03 / 2024

Konuta ihtiyaç bitmez!

Konuta ihtiyaç bitmez!

Heran İstanbul'un lansmanında konuşan Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, "Konuta ihtiyaç bitmez, dünyada mekan, ahirette iman." dedi.



 

1983'ten bu yana hizmet, teknoloji danışmanlığı, tarım, bilişim ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Destek Group, İstanbul’daki ilk projesi “Heran İstanbul’u satışa çıkardı. Four Seasons at the Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilen toplantıda Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz sektörle ilgili açıklamalar yaptı.

Kemal Yamankaradeniz, Türkiye'de inşaat sektörünün istihdam potansiyelinin fazla olması, yüksek katma değer sağlaması ve yan sanayileri desteklemesi bakımından çok önemli olduğunu söyledi. İnşaat sektöründeki girişimlerin Türkiye ekonomisine katkı sağladığını dile getiren Yamankaradeniz, inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu söyledi. Sektörün geleceğinin parlak olduğunu belirten Yamankaradeniz, "Konuta ihtiyaç bitmez, dünyada mekan, ahirette iman." dedi.

Yeni projeler geliyor

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Heran İstanbul projesiyle sektöre girdiklerini söyleyen Kemal Yamankaradeniz yeni projelerle yollarına devam edeceklerini söyledi. Yamankaradeniz, "Türk inşaat sektörü son 10 yılda büyük mesafe kat etti. Ülkedeki bu gelişmelere hükümetin yaptığı teşviklerin büyük payı var. Biz karlı olan her projeyi yaparız, inşaat sektörüne 1 defalık olarak girmedik, 1 defalıkla da kalacak hali yok" dedi.


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön