18 / 04 / 2024

Kemal Yamankaradeniz kimdir

Kemal Yamankaradeniz kimdir

Heran İstanbul'un lansmanında konuşan Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, "Konuta ihtiyaç bitmez, dünyada mekan, ahirette iman." dedi.

Mobilya sektörünün lider şehri Kayseri, patent başvurularında atağa geçti!

Kayseri ekonomisi “bundan daha iyisini yapabilir” diyen Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, patent ve markalaşmada daha büyük atılım için, mecliste 3 yıldır bekleyen patent kanununun çıkması gerektiğini söylüyor.

Kemal Yamankaradeniz: Dünya markası olmak için teknoloji üretmek şart!

Türkiye’nin lider marka ve patent danışmanlığı şirketi Destek Patent’in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, BUSİAD tarafından düzenlenen Vizyon Söyleşileri etkinliğinde “Marka ve Patentte Global Vizyon” başlıklı bir konuşma yaptı.

Ekonomide yeniden yapılanma sürecine hız verilmeli!

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yamankaradeniz, "MÜSİAD olarak bundan sonraki süreçte, orta gelir tuzağından kurtulunması için eğitim ve ekonomide yeniden yapılanma sürecine hız verilmesi gerekiyor'' dedi.

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Kemal Semerciler daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Kemal Semerciler'in eğitim hayatı nasıldı?

Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında?

Akmerkez'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif bir şekilde görev alan Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekonomi Eski Bakanı Kemal Derviş yaşamını yitirdi! Kemal Derviş kimdir? Kemal Derviş neden öldü?

2001 krizi sonrası Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı görevini üstlenen Kemal Derviş, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Derviş’in bir süredir ABD’de Parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Kemal Cirav kimdir?

Yeni Gimat GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Eski Başkanı Kemal Cirav kimdir? Kemal Cirav daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kemal Cirav'ın biyografisi...

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

Kemal Duran kimdir?

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu.  Peki Kemal Duran kimdir? Kemal Duran hangi işlerde görev aldı?

Konuta ihtiyaç bitmez!

Heran İstanbul'un lansmanında konuşan Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, "Konuta ihtiyaç bitmez, dünyada mekan, ahirette iman." dedi.

Mobilya sektöründe patent başvuruları arttı mı?

Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Kayseri, patent, marka tescil ve faydalı model başvurularının önemini kavramış bir şehrimiz. Üretime büyük değer katan bu konulardaki büyümeyi devam ettirmek gerek.

Kayseri patent başvurularında atağa geçti!

Ülkemiz mobilya sektörünün lider şehri Kayseri, marka tescili ve patent başvurularında da atakta. Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Kayseri ekonomisi “bundan daha iyisini yapabilir” diyor.

Kemal Yamankaradeniz kimdir Haberi

Kemal Yamankaradeniz kimdir

1983'ten bu yana hizmet, teknoloji danışmanlığı, tarım, bilişim ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Destek Group, İstanbul’daki ilk projesi “Heran İstanbul’u satışa çıkardı. Four Seasons at the Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilen toplantıda Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz sektörle ilgili açıklamalar yaptı.

Kemal Yamankaradeniz, Türkiye'de inşaat sektörünün istihdam potansiyelinin fazla olması, yüksek katma değer sağlaması ve yan sanayileri desteklemesi bakımından çok önemli olduğunu söyledi. İnşaat sektöründeki girişimlerin Türkiye ekonomisine katkı sağladığını dile getiren Yamankaradeniz, inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu söyledi. Sektörün geleceğinin parlak olduğunu belirten Yamankaradeniz, "Konuta ihtiyaç bitmez, dünyada mekan, ahirette iman." dedi.

Yeni projeler geliyor

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Heran İstanbul projesiyle sektöre girdiklerini söyleyen Kemal Yamankaradeniz yeni projelerle yollarına devam edeceklerini söyledi. Yamankaradeniz, "Türk inşaat sektörü son 10 yılda...