29 / 03 / 2024

Konutta indirim üstüne indirim!

Konutta indirim üstüne indirim!

Kamu bankalarının konutta kredi faizini 0.99'a çekip, vadeyi de 15 yıla çıkarması, sektörü de harekete geçirdi. Bu ortama daha da canlılık katmak isteyen firmalar birer birer yeni kampanya açıklıyor. Kurban Bayramı kampanyaları da eklenince sektörde birçok fırsat oluştu.



Kamu bankalarının geçtiğimiz hafta konut kredisi faizini 180 ay vadede yüzde 0,99'a çekmesinin ardından hareketlenen konut sektörü de kampanyalarıyla süreci destekliyor. Yaklaşık bir senedir yüzde 2 seviyesindeki konut kredisi faizleri nedeniyle yaprak kıpırdamayan konut sektörü, hareketli günlerine bu indirim ve kampanyalarla geri dönüyor. Kurban Bayramı kampanyalarıyla da sektördeki fırsatlar artıyor.

Posta Gazetesi'nden Meltem Kara'nın haberine göre, konut kredisi faizlerindeki indirimin ardından konut üreticilerinin telefonları susmuyor, haftasonları satış ofisleri dolup taşıyor. Firmalar da bankaların indirimine kampanyalarıyla destek sunuyor. Firmalar, nakitte indirim imkanı sağlarken, faizi daha da aşağıya çekiyor. Peşinatı 1 yıl erteleyen de var. işte firmaların düzenlediği kampanyalar:

2 projeyle katıldı

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Ziraat Katılım Bankası'nın finansman oranlarında indirim kampanyasına Banu Evleri projeleriyle destek oldu. Kampanya kapsamında Banu Evleri Ispartakule 2 ve 3 projelerinden ev almak isteyenler, tutarı 250 bine kadar daireleri 0.99 vade oranı ve 180 aya varan vade olanağı ile satın alabilecek.

Web: www.banuevleri.com.tr

Hemen tapu

Basın Ekspres'te yükselen NG Residence de yüzde 0.99 faiz oranı, 180 ay vadeli kampanya düzenliyor. Hemen tapu-hemen teslim avantajlı projede, aylık 3 bin 500 TL'ye varan kira geliri de elde edilebiliyor.

Web: http://www.ngresidence.com/

Kira öder gibi

Lens Yapı, Kurtköy'deki Lens İstanbul işin Kurban Bayramı'na özel bir kampanya düzenledi. Daire fiyatlarının peşin 327 bin liradan başladığı, hemen tapu alabileceğiniz projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla 0.99 kredi faiz oranı ile herkese ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Daire hemen kiraya verilebiliyor.

Web: http://www.lensistanbul.com/
 

3 yıl yüzde 10 getiri

Nivo projelerinde konut kredi faiz oranlarının da düşmesiyle cazip fırsatlar sunulmaya başlandı. Bankaların güncel kredi kampanyaları çerçevesinde Nivo projelerinde 0.99 ya da 1.19 oranlarından yararlanarak 180 ayda ödeme yapılabiliyor. Ayrıca peşin ödemelerde indirimler yapılıyor. Citadines Nivo İstanbul'da yer alan dairelere özel düzenlenen güncel satış kampanyasında, dolar bazında getiri elde etmek isteyen yatırımcılara da 3 yıl yıllık yüzde 10 oranında kira getirisi taahhüt ediliyor.

Web: http://www.nivoistanbul.net/

Antalya Projesinde taksit 1 yıl sonra

Sur Yapı, hem ev almak isteyenlere n de gayrimenkul yatırımcılarına ren ve moral aşılayacak kampanya rata geçirdi. Sur Yapı Antalya jesi'nde geçerli kampanya lilindefaizleri kamu bankalarının rladığı orandan daha da aşağıya, de 0.69'a çekerken, peşinatı rlıyor. Peşinatlar 1 yıl ötelenerek n 5 yıla bölündü. Bu modelde 180 ay vade uygulanırken peşinatlar 12,24,36,48 ve 60'ıncı aylarda vade farksız taksitlerle ödeniyor. 180 ay sabit taksitle ödemelerin 1 yıl sonra başlandığı kampanyada, 1+1 dairelere 1200 TL'den, 2+1'lere 2 bin TL'den, 3+1 Tere ise 3 bin TL'den başlayan taksitlerle sahip olmak mümkün olacak. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Web: www.antalya.suryapi.com.tr

İlk 30 taksit Teknik Yapı'dan

Bayrama Özel bir kampanya yapan nik Yapı, üç ayrı avantajı aynı anda uyor. İstanbul’daki YücelPark, uxia Park, Uplife Kadıköy ve Evora Denizli (sınırlı sayıda) projelerinden ev almak isteyenlere önce yüzde ndirim yapıyor. Buna ek olarak de 30 peşinat haricinde kalan tutara yüzde 0.99 faiz ile 120 ay sabit imkanı sunan Teknik Yapı, 30 aylık taksitleri kendisi yor. Daire sahipleri geriye in 90 aylık taksitleri 30 ay sonra meye başlıyor. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, her bayram olduğu gibi bu bayramda da müşterilerine yeni fırsatlar sunmaya çalıştıklarını belirterek, daire sahibi olacaklar n yılsonuna doğru yapılması planlanan fiyat revizyonlarında ı korunacağını belirtti. Durbakayım, kampanyanın ağustos sonuna kadar süreceğin ve belirli sayıda daireler için geçerli olacağım ekledi.

Web: http://www.teknikyapi.com/

Peşinde avantaj

Babacan Holding, faizleri yüzde 1'in altına indirdiği Kurban Bayramı kampanyası ile tamamlanan projelerinde son kalan daireler için yatırım fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında; Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde yüzde 0.99 faiz oranıyla ödeme ya da peşin ödemede yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor. Babacan Port Royal'de ise yatırımcıların bütçesini sarsmayan uygun koşullu ödeme seçenekleri yatırımcıları bekliyor.

Web: https://babacanpremium.com/

Enflasyona endeksli

Sua inşaat, Kadıköy Fikirtepe'de konumlanan hemen teslime hazır projesi Elite Concept'te Kurban Bayramı'na özel kampanya başlattı. 10-18 Ağustos tarihleri arasında yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunan Sua inşaat, bayrama özel kampanyaya ek olarak Elite Concept'te Enflasyona Endeksli Konut Kredisi kampanyası da uyguluyor.

Web: www.suainsaat.com.tr 

 

Konut kredilerine rekor başvuru talebi!

Bu krediyle konut alınır, elini çabuk tutanlar kazanır!


Geri Dön