19 / 04 / 2024

Konutta tatil öncesi cazip kampanyalar!

Konutta tatil öncesi cazip kampanyalar!

Gayrimenkul üreticileri büyük tatil öncesi yerli ve yabancı konut alıcısını kazanmak için cazip kampanyalar düzenlemeye başladı.




Gayrimenkul üreticileri büyük tatil öncesi yerli ve yabancı konut alıcısını kazanmak için cazip kampanyalar düzenlemeye başladı. Ramazan ayına özel alternatiflerde indirimler ve faizsiz uzun vade seçeneği öne çıktı. Konut üreticilerinin bir başka beklentisi ise tatil için Türkiye'ye gelen yabancıların yapacağı alımlar.


Bolluk, bereket ve paylaşmayı simgeleyen Ramazan ayı, inşaat firmalarını da harekete geçirdi. Konut üreticileri; çarşı pazardaki ticari hareketlilikten yararlanmaya çalışıyor. Markalı konut üreticileri hem yerli hem de yabancı konut alıcısını projelerine çekmek için birbirinden cazip kampanyalar düzenlemeye başladı. İnşaat firmalarının temsilcileri bu özel ayda ev almak isteyen ancak bütçesini denkleştirmede zorlanan konut alıcısına kolaylık sağlamak istediklerini belirtti.


YABANCI SATIŞI GÜÇLÜ

Konut üreticilerinin bir başka beklentisi ise tatil için Türkiye'ye gelen yabancıların yapacağı alımlar. Körfez ülkelerinden ve Avrupa'dan tatil için gelen ve aynı zamanda yatırım yapmayı amaçlayan alıcılar için Türkiye cazip bir ülke. 2014'te 18 bin 954 konut sattığımız yabancılar, geçen yıl Türkiye'den 22 bin 830 kanut edindi. Bu yılın ilk dört ayında ise yabancıların konut alımlarının 6 bin'i aştığı görülüyor. Bu rakam geçen yılın aynı dönemine göre başa baş bir seyri ifade etse de yabancıların Türkiye'den ev almaya ve gayrimenkul sektörüne yatırım yapmaya devam ettiğini gösteriyor.

İşte Ramazan ayına özel düzenlenen kampanyalar


1-VADEYİ 36 AYA ÇIKARDI

Emlak Konut GYO güvencesiyle Doğa Şehircilik ve Başyapı İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen 'Karat 34' projesinde 36 ay sıfır faiz kampanyası Ramazan ayı boyunca devam ediyor. Toplam 470 konut ile 123 adet ofis ve 28 ticari üniteden oluşan 'Karat 34'te konut fiyatları 229 bin liradan başlıyor. Projede alan büyüklükleri 28.5 metrekare ile 267 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor.


Web: http://www.karat34.com.tr/


2-ALTERNATİF ÇOK

Babacan Holding'in Esenyurt'ta geliştirilen 1216 konutun yer aldığı projesi Babacan Premium'dan konut almak isteyenler, peşinat ödemeden, yüzde 75 banka kredisi ve yüzde 25 teslimde ödeme fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında ayrıca yüzde 35 peşinat, geri kalan kısmı firma bünyesinde 50 ay ve 0 faiz ödeme ile peşinat ödemeden 120 ay vade seçenekleri de sıralanıyor. Projenin 1. etabının 2018 yılı Haziran ayında, 2. etabının 30 Aralık 2018'te teslim edilmesi planlanıyor.



Web: http://babacanyapi.com

3-1+1 FİYATINA 2+1 VERİYOR

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul'dan konut alanlara, 1+1 fiyatına 2+1, 2+1 fiyatına ise 3+1 dairelere sahip olabilecek. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, sürekli kişiye özel uygun ödeme planları üzerinde çalıştıklarını aktardı. Özyurt, "Kampanya boyunca bizden ev alacaklar 379 bin liraya satılan 1+1 daireler yerine 2+1 dairelerimize sahip olabilecek. Yine 439 bin liraya sattığımız 2+1 daireler yerine de 3+1 dairelerimizi satın alabilecekler. Üstelik şirket bünyesinde 48 ay ve sıfır faiz imkanı da sağlayacağız" bilgisini verdi.


Web: www.nlogoistanbul.com

4-ANKARA'DA TALEP GÜÇLÜ

Aymor Grup tarafından Ankara'da inşa edilen Mebuskent'te satışlar devam ediyor. Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, “Ziyaretçi sayımız kat kat arttı. Satışlarımızda ciddi hareketlenme var. Projeden konut almak isteyenler aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 aya kadar vade ile konut sahibi olabiliyor” şeklinde konuştu. Karacakaya'daki 388 dönümlük alan üzerinde Mart 2013'te inşasına başlanan Mebuskent'te konutların teslimi bu yılın sonunda gerçekleşecek. Projede 332 villa ve 10 blok bulunuyor. Konutlar 2+1'den 4+1'e çeşitlilik gösteriyor.


Web: http://www.mebuskent.com/


5-BAL PETEĞİNDEN ESİNLENDİ

DAP Yapı tarafından Taksim'de hayata geçirilen ve hayatın başladığı Petek Residence'dan yerini almak isteyenler 50 ay vade ve 0 faiz sisteminden yararlanabiliyor. 132 bağımsız bölümden oluşan ve akıllı bina sis temi teknolojisiyle hayata geçirilen Taksim Petek Residence'da, 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza yer alıyor. Bal peteği olarak tasarlanan Taksim Petek Residence daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinden oluşuyor.


Web: http://taksimpetekrezidans.com/

6-3 AYRI PAKET HAZIRLADI

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı ile Kartal'da yükselen Hill Kartal projesinde Ramazan ayına özel 3 ayrı fırsat paketi hazırlandı. Kampanyayı hazırlarken her bütçeyi düşündüklerini belirten Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Projemiz kara, hava ve deniz yoluyla her yere yakın mesafede yer alıyor. Kampanya ile konut alıcılarına 3 ayrı seçenek sunuyoruz. Fırsat paketlerimizin ilki, taksitleri 1 yıl ötelemek isteyenler düşünülerek oluşturuldu. Konut bedelinin yüzde 25'ini peşin ödeyenler geri kalan bakiyeyi, 1 yıl sonra kredi kullanarak ödeyebilecek. Konutu faiz ödemeden uzun vadede satın almak isteyenlere yönelik hazırlanan ikinci fırsat paketinde konut bedelinin yüzde 40'ı peşin ödeniyor, geri kalan miktar firma bünyesinde sıfır faizle 60 ay vadelendiriliyor. Son fırsat paketimiz tamamı peşin alımlar için hazırlandı. Bu tür bir alımda yüzde 10+yüzde 10 indirim uyguluyoruz. Hill Kartal'da teslim tarihimiz Haziran 2018” dedi.


Web: www.hillkartal.com


Yeni Şafak 



Geri Dön