28 / 03 / 2024

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Gayrimenkul sektörü, yaz dönemi kampanyalarına start verdi. Konut projelerine ilgiyi artırmak isteyen konut üreticileri alıcılar için özel kampanyalar sunuyor.



Konut sektöründe konut kampanyaları yeniden hız kazandı. Ard arda yaz kampanyaları başlatan firmalar, alıcılar için yüzde 10 ila 20 arasında indirimler sunuyor. Yeni Şafak Gazetesi'nden Mine Açar'ın haberine göre; her tüketicinin bütçe ve beğenisine göre konutların bulunduğu projelerde, özellikle sosyal alanlar dikkat çekiyor. Müteahhitler, hem indirim hem peşin alım avantajını kaçırmak istemeyen müşterilerin projelere ilgi duyacağını söylüyor. Kampayalarla dövizde çözülmenin olması da bekleniyor. 

Vade 60 ay fark sıfır

Konutta yaz kampanyaları başladı!

İstanbul'un Kartal ilçesinde hayata geçirilen Marmara Kule Business projesinde avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Gizer Işık İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede 0 aya vade farksız ve 120 aya 0,98 vadeli ödeme seçeneği bulunuyor. Yüzde 40’lık doluluk oranına sahip Marmara Kule Business’ta satış fiyatlarındaki açılışa özel yüzde 30’luk indirim fırsatı sunuluyor. 6 bin 500 metrekare arazi üzerinde 32 kat olacak şekilde yükselen proje195 adet 1+1 ve 51 adet 3+1 olmak üzere toplam 246 daireden oluşuyor. Projede 1+1’ler 355 bin liradan, 3+1’ler ise 790 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

marmarakule.com.tr/

 

Batışehir’de yüzde15 indirim

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Ege Yapı tarafından Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirilen Batışehir projesi Bağcılar'da yükseliyor. Kampanya ile yüzde 15 indirimin yanında 60 ay 0,99 oran ile kredili konut alıcısının daha kolay ev sahibi olması planlanıyor. Toplam 108 bin metrekare peyzaj alanına sahip projede daireler 1+0,1+1,2+1,3+1,4+1 ve 5+1 dubleks şeklinde tasarlandı. A+ ofislerden alışveriş caddesine, yeme-içme alanlarından, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından otellere kadar birçok fonksiyonu bulunan Batışehir projesinde 3 adet sosyal tesis, 6 adet açık / kapalı yüzme havuzu, 1.500 metrekare çocuk oyun alanı, basketbol sahası, tenis kortu, halı saha, bisiklet yolları, alışveriş caddesi gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

https://www.egeyapi.com/batisehir

 

Locamahal’de peşinat alıcıya kar yaptırıyor

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Kiptaş güvencesiyle inşa edilen  Locamahal Veliefendi projesinde alıcılar farklı bir ödeme planıyla karşılanıyor. Kampanya kapsamında alıcılar, seçtiği konuta ödeyeceği yüzde 60 peşinatı bir sene sonunda yüzde 20 kar payı kazanıp mevcut bakiyesini düşürüyor. Geri kalan bakiye ise faizsiz 36 ay taksit avantajıyla ödenebiliyor. Toplam 36 bin metrekare alan üzerinde 20 bloktan meydana gelen projede 1.262 konut  bulunuyor. Daire büyüklükleri 119 metrekare ile 208 metrekare arasında değişen projede 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 3 tip daire seçeneği bulunuyor. Projede  2+1 daireler 915 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

www.locamahal.com/

 

Sur Yapı, yeni ev yeni yolculuk dedi

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Sur Yapı, İstanbul’daki 12 projesi ile Sur Yapı Antalya’da yeni bir kampanyaya başladı. İstanbul’un 9 ilçesinde yer alan projelerden ev alanlar, 120 ayda yüzde 0.98, 60 ayda ise yüzde 0.59 vade farkıyla ödeme yapabiliyor. Kampanyada  peşinat ve taksit ödemeleri ise 1 yıl sonra başlıyor. 

https://www.suryapi.com.tr/


Geri Dön