25 / 04 / 2024

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası için son 3 gün!

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası için son 3 gün!

İnşaat firmalarının yüzde 20 indirim kampanyası 30 Haziran tarihinde bitiyor. İndirim fırsatından yararlanmak isteyenler için son 3 gün...




Konut firmalarının GYODER, İNDER ve KONUTDER önderliğinde başlattıkları 'Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak' kampanyası sona eriyor. 

Firmalar, stoklarındaki konutları indirimli olarak satışa sundu. 150’den fazla konut projesinde yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyası 3 gün sonra sona eriyor. Sektör temsilcileri satışların 30 Haziran’a kadar yaklaşık 12 milyar TL’yi bulmasını bekliyor. 

Kampanyaya yoğun ilgi 

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasından ev almak isteyen vatandaşlar kampanyaya yoğun ilgi gösterdiler. Sektör temsilcileri yüzde 20 indirim sonrasında "Telefonlarımız kilitlendi. Günde 500 kişiye bilgi veriyoruz. Böyle giderse ay sonunda stoklar tükenir" açıklamasını yaptı. 

Faizler de yükselecek


Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, TEB ve Şekerbank konutta faizi yüzde 1’lik psikolojik sınırın altına çekmişti. Bankaların da yaklaşık 1.5 aydır devam ettirdiği yüzde 0.98 faizli konut kampanyasının da ay sonundan itibaren bitmesi bekleniyor.

11 soruda konutta yüzde 20 indirim kampanyası!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön