25 / 04 / 2024

Konya Dedeman'da 21 Haziran indirimi

Konya Dedeman'da 21 Haziran indirimi

Konya Dedeman Otel, en kısa gecenin yaşanacağı 21 Haziran tarihinde müşterilerine yüzde 70'e varan indirim yapacak...



Konya Dedeman Otel, 21 Haziran tarihinde yaşanacak yılın en kısa gecesinde yüzde 70'e varan indirim yapma kararı aldı. Konya Dedeman Otel Genel Müdürü Recep Altınok, geceliği KDV hariç 90 Euro (yaklaşık 200 TL) olan 2 kişi kalınabilecek jakuzili odanın, 21 Haziran gecesi KDV ve kahvaltı dahil 79 TL'den müşterilerin hizmetine sunulacağını söyledi.

21 Haziran'da, en uzun gündüz, en kısada gece yaşanacak. 5 yıldızlı Konya Dedeman Otel, bu geceye özel indirim uygulama kararı aldı. Otelin Genel Müdürü Recep Altınok konuyla ilgili şu bilgiyi verdi:

"21 Haziran, en kısa gece olduğu için, bu tarihte bu espriyi kullanarak farklı bir uygulama yapmak istedik. 21 Haziran'da konaklama fiyatında yüzde 70'e varan indirimler yapacağız. Konya Dedeman Otel olarak, bunu da geleneksel hale getirmek istiyoruz. Özellikle Amerika ve Avrupa'da bu tür farklı pazarlama stratejileri ve böyle esprili uygulamalar kullanılıyor. Biz de bunu en iyi şekilde değerlendirmek istedik."

21 Haziran için 120 oda ayırdıklarını belirten Recep Altınok, "Jakuzili tek kişilik oda fiyatımız KDV hariç 90 Euro'dur. 21 Haziran'da ise KDV ve kahvaltılı dahil toplam 79 TL'dir. Odamız tek kişilik olmasına rağmen çift yataklıdır. O geceye özel olduğu için iki kişi de kalınabilir" diye konuştu.
DHA


Geri Dön