25 / 04 / 2024

Körfez GYO likidite sağlayıcılık sözleşmesini sonlandırdı!

Körfez GYO likidite sağlayıcılık sözleşmesini sonlandırdı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) likidite sağlayıcılık sözleşmesinin sonlandırılması hakkında açıklama yaptı...



Körfez GYO'nun paylarının borsada sürekli müzayede yöntemiyle işlem görmesi için piyasa yapıcısı veya likidite sağlayıcısı bulunması zorunluluğunun ortadan kalkmış olması nedeniyle, Invest AZ Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile yapılmış olan likidite sağlayıcılık hizmet sözleşmesi 2 Aralık 2019 tarihinde karşılıklı mutabakatla sonlandırıldı. Bu tarihten itibaren Körfez GYO'nun paylarında likidite sağlayıcılık faaliyeti yürütülmeyecek.

Körfez GYO'nun KAP açıklaması: 
Borsa İstanbul pazar yapısında yapılan değişiklik neticesinde Şirketimiz paylarının borsada sürekli müzayede yöntemiyle işlem görmesi için piyasa yapıcısı veya likidite sağlayıcısı bulunması zorunluluğunun ortadan kalkmış olması nedeniyle, Invest AZ Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile yapılmış olan likidite sağlayıcılık hizmet sözleşmesi 02.12.2019 tarihinde karşılıklı mutabakatla sonlandırılmıştır. Bu tarihten itibaren Şirketimiz paylarında likidite sağlayıcılık faaliyeti yürütülmeyecektir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.


Geri Dön