24 / 04 / 2024

Invest AZ Yatırım Menkul Değerler

Invest AZ Yatırım Menkul Değerler

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) likidite sağlayıcılık sözleşmesinin sonlandırılması hakkında açıklama yaptı...

Altına, dolara, Euro'ya ve borsaya yatırım yapanlar dikkat! Az önce peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ederken, yeni haftanın yatırım araçları performansı da belli oldu. Peki Mart ayının ilk haftasında hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kanoğlu, Davut Çağlayan ve SW Invest GMBH ortaklığında kuruldu.

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tobıas Maık Waechter tarafından kuruldu.

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Srn Invest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Srn Invest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da Cüneyt Şahin tarafından kuruldu.

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da De Almeda Selıgmann Capital AG tarafından kuruldu.

Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Optylon Krea,Lda tarafından kuruldu.

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler’de 50 bin sermaye bedeli  ile Tarık Erhan Baykal  ve Sami Candan Arık  tarafından kuruldu.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Invest İnşaat 2021’de 2,5 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Invest İnşaat, son yıllarda Ayazağa’da hayata geçen Vadi İstanbul projesiyle adından söz ettirdi. Şirket, 2021’de 2,5 milyar TL’lik yatırım yapmayı planlıyor...

Han İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Han İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Şahin tarafından kuruldu.

Invest AZ Yatırım Menkul Değerler Haberi

Invest AZ Yatırım Menkul Değerler

Körfez GYO'nun paylarının borsada sürekli müzayede yöntemiyle işlem görmesi için piyasa yapıcısı veya likidite sağlayıcısı bulunması zorunluluğunun ortadan kalkmış olması nedeniyle, Invest AZ Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile yapılmış olan likidite sağlayıcılık hizmet sözleşmesi 2 Aralık 2019 tarihinde karşılıklı mutabakatla sonlandırıldı. Bu tarihten itibaren Körfez GYO'nun paylarında likidite sağlayıcılık faaliyeti yürütülmeyecek.

Körfez GYO'nun KAP açıklaması: 
Borsa İstanbul pazar yapısında yapılan değişiklik neticesinde Şirketimiz paylarının borsada sürekli müzayede yöntemiyle işlem görmesi için piyasa yapıcısı veya likidite sağlayıcısı bulunması zorunluluğunun ortadan kalkmış olması nedeniyle, Invest AZ Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile yapılmış olan likidite sağlayıcılık hizmet sözleşmesi 02.12.2019 tarihinde karşılıklı mutabakatla sonlandırılmıştır. Bu tarihten itibaren Şirketimiz paylarında likidite sağlayıcılık faaliyeti yürütülmeyecektir.

Kamuoyuna saygılarımızla...