29 / 03 / 2024

Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi oldu!

Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi oldu!

Çalışmaları devam eden İzmit Körfezi geçiş köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını hızla artırırken, Körfez hattı da Türk ve yabana yatırımcının yeni gözdesi haline gelmeye başladı.



Çalışmaları devam eden İzmit Körfezi geçiş köprüsü, bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını hızla artırırken, Körfez hattı da Türk ve yabana yatırımcının yeni gözdesi haline gelmeye başladı. Kocaeli-Karamürsel'de hayata geçirilen tek nitelikli ve markalı konut projesi Naturalm Çiftlik Evleri'ni inşa eden ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım; Körfez Köprüsünün son bir yıl içinde bölgedeki gayrimenkul fiyatlarım 2 ila 3 katma çıkardığım belirtti. İzmit Körfez bölgesinin en önemli yatırımcıları arasında yerini alan ALM İnşaat da, Kocaeli Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde villaların büyük kısmım sattı. Son 13 villayı satışa sunan ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım, Körfez Köprüsünün bölgedeki gayrimenkul fiyatlarım doğrudan etkilediğini ve kısa sürede fiyatların bölgede katlandığım belirtti. 


KÖRFEZDEKİ YATIRIMLAR ARTIYOR 

Kocaeli'de birçok inşaat firmasının arsa yatırımı yaptığını belirten Zuhal Alım; "Naturalm Çiftlik Evleri projemizi kendi arsamız üzerinde inşa ediyoruz. Projemizin arsasını aldığımızda bölgede herhangi bir proje geliştirilmiyordu. Ancak Körfez Köprüsü'yle birlikte kısa sürede KocaeliKaramürsel'ün cazibesi arttı ve şuan birçok inşaat firmasının da bölgede arsa yatırımı yaptığım söyleyebiliriz." dedi. 


VİLLALAR 300 BİN TL'DEN ALICI BULUYOR 

3 tipte dubleks villanın yer aldığı projede; 104 m2 büyüklüğünde, 400 m2 bahçeli 3+1,154 m2 büyüklüğünde, 600 m2 bahçeli 4+1,204 m2 büyüklüğünde, 800 m2 bahçeli 5+1 seçenekleri sunuluyor. Son 13 villanın satışa sunulduğu projede fiyatlar ise 300 bin TL'den başlıyor. 


Türkiye


Geri Dön