02 / 05 / 2024

Korkmaz Promix Stand Mikser Ekim ayı fiyatlarıyla şaşırttı! Yüzde 10 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Korkmaz Promix Stand Mikser Ekim ayı fiyatlarıyla şaşırttı! Yüzde 10 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Fonksiyonelliğiyle mutfaktaki yoğurma ve karıştırma işlemlerini kısa sürede yapan Korkmaz Promix Stand Mikser , marifetleriyle hamur işi yapmayı keyfe dönüştürerek , mutfakta olma keyfini yükseltiyor.



Peki Korkmaz Promix Stand Mikser kaç TL'den satılıyor? İşte Korkmaz Promix Stand Mikser'in satış fiyatı...

Mutfaktaki en iyi yardımcı olmaya aday Korkmaz Promix Stand Mikser, yeni nesil özellikleri ve döküm yapısıyla maksimum bir performans sunuyor. Özel vakumlu tabanı ve döküm gövdesi sayesinde çırpma, yoğurma, karıştırma işlemlerinde titremeden çalışan Korkmaz Promix Stand Mikser istenilen karışımları hazırlamayı kolaylaştırıyor. 4.7 litrelik çelik karıştırma kabın şekline göre karıştırma yapan sistemiyle maksimum sıyırma gerçekleştiriyor. Sıçramayı önleyen kapağı ile karıştırma yaparken de karışıma ekleme yapılabiliyor. 

KAMPANYA: YÜZDE 10 İNDİRİM!

Beş farklı rengi ile satışta olan Korkmaz Promix Stand Mikser için marka kendi internet sitesi üyelerine özel yüzde 10'luk bir indirim uyguluyor. İndirimden yararlanmak için Korkmaz'ın internet sitesine üye olma zorunluluğu var. Eğer üye değilseniz hemen üye olup sepette yüzde 10 indirimden yararlanabiliyorsunuz.  Aksi halde indirimden faydalanamıyorsunuz. Peki  Korkmaz Promix Stand Mikser ne kadara satılıyor?  Korkmaz Promix Stand Mikser'in indirimli satış fiyatı kaç TL? Korkmaz Promix Stand Mikser'in üyelere özel fiyatı ne kadar? 


Geri Dön