26 / 04 / 2024

Korkmaz'dan sütlü kahve severlere yeni Otantik Cezve... İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Korkmaz'dan sütlü kahve severlere yeni Otantik Cezve... İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Korkmaz yeni Otantik Cezve ile kahve ve süt aşkını bir araya getirdi. Peki Korkmaz Otantik Kahve Makinesi'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte Korkmaz Otantik Kahve Makinesi 14 Ocak 2023 fiyat listesi...



Korkmaz’ın yeni ürünü Otantik Cezve, üç ayrı fonksiyonu tek üründe buluşturuyor. Türk kahvesi pişirmenin yanı sıra sütlü kahve hazırlanmasına veya yalnızca süt ısıtılmasına imkan tanıyan Otantik Cezve, Türk kahvesi severlere köz tadında lezzetler sunuyor.

Korkmaz, süt ısıtma fonksiyonuyla öne çıkan yeni ürünü Otantik Cezve’yi kahve severlerle buluşturuyor. Geleneksel cezveyi modern bir dokunuşla tekrar yorumlayan Korkmaz, üç ayrı fonksiyonu tek üründe bir araya getirdiği Otantik Cezve ile kahvenin yanı sıra sütlü kahve pişirmeye veya istendiğinde yalnızca süt ısıtmaya imkan tanıyor.

Korkmaz dan sütlü kahve severlere yeni Otantik Cezve... İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Köz tadında sütlü Türk kahvesi Otantik Cezve’de!

Korkmaz Otantik Cezve, granit efektli cezvesi sayesinde sütün yanmadan ve yapışmadan ısınmasını sağlıyor. Sütlü Türk kahvesi sevenlere pratik bir yöntem sunan Otantik Cezve, Termo Balans teknolojisiyle daha düşük ısıda çalışıyor. Kahve düşük ısıda pişerken çekirdeğinin aroması korunabiliyor. Görselliğiyle de geleneksel cezveyi andıran Korkmaz Otantik Cezve, yuvarlık hatlı tasarımı ve üstünde yer alan krom şeridi ile estetik bir bütünlük oluşturuyor. Siyah, bej, kiremit, azura renk alternatifleri bulunan cezve, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor ve üç fincan kapasitesi bulunuyor. Susuz kaldığında otomatik kapanma özelliğiyle, aşırı ısınmayı önleyen koruyucu sensörüyle ve el yakmayan cezve sapıyla güvenli kullanım sunuyor.


 


Geri Dön